Μπόμπα: Η εγκυμονούσα Χριστίνα σε Μετακίνηση 6 με την κουμπάρα της και τη νεότατη μητέρα της
Showbiz

Μπόμπα: Η εγκυμονούσα Χριστίνα σε Μετακίνηση 6 με την κουμπάρα της και τη νεότατη μητέρα της

Χριστίνα Μπόμπα: Δες φωτογραφίες από τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της προσωπικής της ζωής και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Χριστίνα Μπόμπα θα φέρει στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια με τον Σάκη Τανιμανίδη να δηλώνει ήδη "χαζομπαμπάς".

«Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου και δεν σου λέω ψέματα, είναι αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν και να τα φέρει με υγεία. Ταλαιπωρήθηκε, είχε κολικούς πόνους η Χριστίνα και μας τρέξανε στα νοσοκομείο. Δεν βρήκαμε βασικά τι μπορεί να είναι, απλά πέρασε το σύμπτωμα, φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε. Είναι 5 και κάτι μηνών τώρα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσο για την εγκυμονούσα Χριστίνα, η ίδια θα περάσει τον χρόνο της εντός σπιτιού, ενώ θα κάνει σύντομες εξόδους για Μετακίνηση 6 με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Ζάππειο και σε χαλαρή έξοδο μαζί με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου και τη νεότατη μητέρα της.

Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδης, εκείνος περνά αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, μιας και βρίσκεται στα γυρίσματα για τη Φάρμα του ANT1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved