Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν μιλάει για τις καταγγελίες

Gossip-tv Team

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται», παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό από συναδέλφους του στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που απέχει από τις δηλώσεις για σχολιασμό των εν λόγω καταγγελιών.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εξομολογήθηκε: ««Φυσικά πέφτουμε όλοι από τα σύννεφα, αλλά επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα κι επειδή μας ζήτησαν να μιλήσουμε εγώ και πολλοί άνθρωποι ακόμα. Αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για να παραμείνει σοβαρό αυτό το θέμα. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Είπαμε όλοι εμείς ότι σαφώς στηρίζεις τα θύματα, σαφώς και είσαι εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, είτε είναι σεξουαλική ή μη».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια. Μέχρι τον βαθμό που γίνονται κακώς… Θα πρέπει κάποια στιγμή να το ελέγξουμε. Αν βγαίνουμε όλοι και μιλάμε για πράγματα που δε γνωρίζουμε και δεν έχουμε στοιχεία, θα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ των θυμάτων, κι εναντίον των θυτών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και όταν χρειαστεί να κληθούμε για κάτι που ξέρουμε φυσικά θα μιλήσουμε. Είναι ξεκάθαρη η θέση».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved