Showbiz

Η συγκινητική αποκάλυψη του Κότσιρα: «Ο πατέρας μου έκλαιγε όταν άκουσε τον πρώτο μου δίσκο»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες», φιλοξενήθηκε πρόσφατα ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο τραγουδοποιός μίλησε για την οικογένειά του, την απόφαση που πήρε να κάνει δικό του κανάλι στο youtube ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα του, ο οποίος όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε αντιδράσει όταν του είπε ότι θα γίνει μουσικός, όταν για πρώτη φορά τον άκουσε να τραγουδάει.

«Μετά τη γέννηση των παιδιών μου η δουλειά πήγε στο πίσω μέρος. Μπροστά στα παιδιά μου δεν υπολογίζω τίποτε άλλο. Το κανάλι στο youtube το είχα στο μυαλό μου για πολλά χρόνια. Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο βιντεάκια με κινούμενα σχέδια για παιδάκια. Μικρός ήμουν πολύ άτακτος, ήμουν πειραχτήρι, τον πατέρα μου δεν τον έζησα πάρα πολύ ήταν ναυτικός.

Έλειπε και για τρία χρόνια. Έχω χάσει και τους δύο γονείς μου. Για έναν άντρα η ορφάνια έρχεται όταν χάνει τη μητέρα του. Ο μπαμπάς μου είχε αντιδράσει στο επάγγελμα του μουσικού. Ο πατέρας μου άρχισε να με αποδέχεται το 1996 όταν του έστειλα τον πρώτο μου δίσκο στο πλοίο του στην Ιαπωνία. Έμαθα ότι έκλαιγε για τρεις ημέρες στο πλοίο, είχε συγκινηθεί πολύ», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved