Αυτός είναι έρωτας! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του επώνυμου ζευγαριού και το φιλί στο στόμα!
Showbiz

Αυτός είναι έρωτας! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του επώνυμου ζευγαριού και το φιλί στο στόμα!

Αρχές Νοεμβρίου έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετά το χωρισμό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης, τον οποίο οι τηλεθεατές απόλαυσαν στο «Κόκκινο ποτάμι» στο Open, είναι ερωτευμένος με τη νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή.

Μάλιστα η Βασιλική, που σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη πόλη» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Καζάκος!

Ο ηθοποιός στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχε πει:

«Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Ο ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες είχε ποστάρει για πρώτη φορά φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ πρόσφατα τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του στο Ζάππειο με το ποδήλατο κι έδειχνε να απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου ενώ δεν έλειψαν και οι πολύ τρυφερές στιγμές αφού ο φακός τους «τσάκωσε» να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved