Showbiz

Survivor: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της Ένωσης! Η μεταμόρφωση των παικτών και το ξέφρενο γλέντι

Gossip-tv Team

Survivor: Οι πρώτες εικόνες αυτό το πολυαναμενόμενο πάρτι της Ένωσης είναι γεγονός.

Όπως θα θυμάστε από τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού στο πάρτι της ένωσης όλοι οι παίκτες μετά από αρκετό καιρό κακουχιών, απλυσιάς και αποχής από το... σαπούνι, κάνουν μπάνιο, λούζουν τα μαλλιά τους, χτενίζονται, ντύνονται με υπέροχα ρούχα, οι γυναίκες μακιγιάρονται και γενικότερα όλοι μαζί ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο πάρτι.

Το ίδιο θα δούμε και αύριο το βράδυ στους δέκτες μας για τους μπλε και τους κόκκινους του φετινού κύκλου.

Όπως μαρτυρούν τα πλάνα από το trailer για το αυριανό επεισόδιο οι κοπέλες... τσιρίζουν από τη χαρά τους επειδή λούστηκαν και περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και οι άντρες, όπως ο Αλέξης Παππάς για παράδειγμα, θαυμάζουν τις όμορφες κυρίες του παιχνιδιού. Ύστερα όλοι μαζί ρίχνονται σε ένα απίστευτο πάρτυ με πολύ χορό, τραγούδι και όμορφες στιγμές μεταξύ τους.

Φυσικά η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς για τους παίκτες του Survivor είναι η εμφάνιση στη σκηνή του Derullo ο οποίος δίνει ένα μοναδικό Show ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Από τα highlights της βραδιάς που θα παρακολουθήσουμε αύριο το βράδυ από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, είναι όταν παίρνουν το μικρόφωνο οι παίκτες και τραγουδούν αγαπημένα τους κομμάτια. Ανάμεσά τους θα ξεχωρίσουν φυσικά οι επαγγελματίες του είδους όπως είναι η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τραγουδάει το τραγούδι aphrodisiac με το οποίο κατέβηκε στην Eurovision πριν από μερικά χρόνια αλλά και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος θα κάνει το κέφι μου χτυπήσει κόκκινο με τις επιτυχίες του.

Δείτε το αποκαλυπτικό trailer παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved