Showbiz

Καταπέλτης ο Χαραλαμπίδης: «Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες»

Gossip-tv Team

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής "Love It" και ήταν... χείμαρρος σε όσα δήλωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός στην συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους δυο μήνες από συνάδελφους ηθοποιούς του.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε και για τον επιτυχημένο ρόλο που υποδύθηκε στη σειρά του Mega, πριν πολλά χρόνια «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Ο ηθοποιός είπε, μιλώντας για τις καταγγελίες: "Συμβαίνει σε πολύ λίγους ηθοποιούς στην καριέρα τους να κάνουν έναν ρόλο που να ζει τόσα χρόνια. Όταν παίζεις έναν τέτοιο ρόλο, ο οποίος αφήνει ένα στίγμα που ταξιδεύει και στις νέες γενιές, καταλαβαίνεις πως καλώς ή κακώς εγκλωβίστηκες. Δεν είναι κακό και ο Τσάρλι Τσάπλιν τον Σαρλό έπαιξε".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Υπάρχουν μες στα χρόνια και κάποιες κακές κριτικές, δίκαιες. Αυτές δεν με πίκραναν. Οι άδικες κριτικές που δεν έκριναν την δουλειά μου αλλά ήταν επί προσωπικού, με πίκραναν. Αυτοί που τις έγραφαν, όμως, δεν είναι πια στη δουλειά. Τους πήρε το ποτάμι» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης. «Προσωπικά εγώ δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλο στη ζωή και άλλο στην Τέχνη. Όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών, που βασάνισαν ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Άντε, τότε, να πεις πως δεν πειράζει, πως έφτιαξαν κάτι σπουδαίο… Εδώ έχουμε μετριότητες που βασανίζουν άλλους ανθρώπους. Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες. Είχαν αυτοανακηρυχθεί σε μεγάλοι καλλιτέχνες και επειδή ήταν μέτριοι, ήταν απαράδεκτοι".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved