Showbiz

The 2night Show: Γ. Κακοσαίος: Η απόφαση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και η σχέση με τον Πλούταρχο

Gossip-tv Team

The 2night Show: Ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν ένας από τους αποψινούς (31/3) καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος έδωσε και την πρώτη, ουσιαστικά, τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπήκε στον κόπο να αλλάξει το όνομά του, παρ' όλο που ο πατέρας του το έκανε, λέγοντας πως εφόσον ξεκίνησε έτσι, δεν είχε κανένα λόγο να αλλάξει επίθετο.

Ο Γιώργος Κακοσαίος επίσης μίλησε και για την απόφαση που πήρε ξαφνικά στα 17 του χρόνια, να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής.

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Πρόσθεσε όμως πως αρχικά η μητέρα του δεν ήταν και πολύ υποστηρικτική, όμως πρόσφατα την έπεισε για το ταλέντο του σε σημείο πλέον να είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Τέλος, με τη συνοδεία μουσικής, ερμήνευσε με την υπέροχη φωνή του αγαπημένα τραγούδια και δικά του αλλά και του πατέρα του ενώ τραγούδησε και ένα κομμάτι που αφιέρωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Κακοσαίος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved