Showbiz

Μεσάνυχτα: Εβελίνα Παπούλια: Οι δύο γάμοι, η κόρη της και ο έρωτας με τον παιδικό της φίλο!

Gossip-tv Team

Μεσάνυχτα: Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και οι δύο τους μίλησαν για όλα σε μια ιδιαίτερα απολαυστική συνέντευξη. 

«Πέρασα μία περίοδο στη ζωή μου που δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το άγχος» παραδέχτηκε αρχικά η όμορφη ηθοποιός η οποία έδειξε να είναι απόλυτα ειλικρινής, όπως παρατήρησε άλλωστε και η όμορφη παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, η ηθοποιός δεν είναι από εκείνους που φιλτράρουν τα πάντα αλλά είναι ιδιαίτερα αυθόρμητοι.

«Ο κορονοϊός μου άνοιξε καινούργιους δρόμους, αλλά είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος» σχολίασε για την περίοδο που διανύουμε, τονίζοντας ότι στο πρώτο lockdown ξεκουραζόταν πραγματικά πολύ και έκανε στον ελεύθερο χρόνο όσα δεν προλάβαινε να κάνει.

Η γνωστή ηθοποιός, στη συνέχεια μίλησε με χιούμορ και την ίδια ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως οι δυο γάμοι της, από τις πρώτες κιόλας ώρες της συμβίωσης, την έκαναν να πάρει εύκολα την απόφαση να χωρίσει.

Αναφέρθηκε επίσης στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, ενώ αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένη εδώ και έξι χρόνια με παιδικό της φίλο.

Όπως είπε, παρ' όλο που δεν πιστεύει στο κάρμα, θεωρεί πως η σχέση της με τον σύντροφό της Σταύρο είναι καρμική. "Νιώθω ότι ο σύντροφός μου δεν έχει κανένα ελάττωμα. Νιώθω κοντά του μεγάλη ασφάλεια. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος και αυτό για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι. Δεν έχω το άγχος πια. Είναι πάρα πολύ δοτικός. Είναι για μένα η απόλυτη σχέση. Έχω καλυφθεί απόλυτα. Δεν θα ήθελα κάτι άλλο στη ζωή μου".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved