Γιώργος Καπουτζίδης: «Νιώθω ότι έχω εξελίξει τη γραφή μου»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Νιώθω ότι έχω εξελίξει τη γραφή μου»

Για το πόσο άλλαξε η ζωή του τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας κορονοϊού μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, αναφέρθηκε επίσης στο πώς νιώθει για την τόσο μεγάλη αγάπη που έχει λάβει το «Παρά πέντε», αλλά και για τη νέα του σειρά και αν υπάρχει ενδεχόμενο να την δούμε την ερχόμενη σεζόν.

Πόσο άλλαξε η ζωή σου τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας

Μετακόμισα. Άλλαξα πόλη. Ζω μόνιμα στην Αίγινα πια. Αυτή είναι εξ αντικειμένου μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Πήγα στο νησί στις 10 Μαρτίου του 2020 και πλέον έχει γίνει η βάση μου. Όποτε οι συνθήκες το απαιτούν, έρχομαι στην Αθήνα και μετά επιστρέφω στην Αίγινα. Επίσης, με έναν τρόπο ήρθα πιο κοντά στους γονείς μου. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Δεν περνάει ημέρα χωρίς να επικοινωνήσουμε. Όσο ζούσαμε σε αυτή την άνευ ορίων τρεχάλα, υπήρχαν στιγμές που από τον πανικό εργασίας ξεχνούσα να μιλήσω με τους γονείς μου και τους πολύ καλούς μου φίλους, γιατί με είχαν απορροφήσει πλήρως οι διάφορες ανάγκες της δουλειάς. Και στα επαγγελματικά μου πλέον κρατώ μια διαφορετική στάση. Δεν προγραμματίζω ούτε κλείνω πολλές δουλειές. Έχω αυτήν τη στιγμή δύο-τρία πράγματα μπροστά μου. Όταν ολοκληρωθούν, θα προχωρήσω στα υπόλοιπα. Δεν θέλω να δημιουργήσω ξανά ένα τρενάκι υποχρεώσεων.

Αυτή η δοκιμασία, στην οποία το τελευταίο έτος έχουν υποβληθεί όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη, θεωρείς ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης;

Σίγουρα θα δούμε στο μέλλον σειρές ή θεατρικά έργα που θα είναι βασισμένα ή εμπνευσμένα από αυτήν τη συνθήκη. Εμένα δεν με ενέπνευσε η πανδημία. Περισσότερο με έχουν εμπνεύσει αυτή η απομόνωση και η ηρεμία που ήρθαν ως επακόλουθα.

Το «Παρά πέντε» προβάλλεται ξανά στο ΜΕGA κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ. Πέρυσι, κατά τις πρώτες ήμερες επαναλειτουργίας του καναλιού, είχε μπει και πάλι στο στίβο της μάχης ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ακόμα και τα καινούργια σίριαλ. Πώς νιώθεις για την τόσο μεγάλη αγάπη που έχει λάβει η σειρά;

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, το παρακολουθούσα και εγώ. Ήταν πολύ όμορφο το αίσθημα ότι μια δουλειά που είχαμε δημιουργήσει τόσα χρόνια πριν κρατούσε ευχάριστη παρέα στον κόσμο. Μου έστελναν συνεχώς σχόλια γεμάτα αγάπη. Πάρα πολλά παιδιά, τα οποία δεν είχαν γεννηθεί ακόμη το 2005, βλέπουν τώρα το «Παρά πέντε», αγαπούν τους χαρακτήρες και μεγαλώνουν μ' αυτούς - και αυτό μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει. Από την περίοδο της πρώτης προβολής της σειράς, πίστευα ότι δεν είναι μόδα της εποχής ή της διετίας. Καταλάβαινα ότι δεν θα ξεφτίσει εύκολα. Τελικά έμεινε, όπως οι ελληνικές ταινίες, γιατί έχει αυτήν τη δυναμική.

Δουλεύεις παράλληλα μια καινούργια σειρά... Με δεδομένο ότι έχεις γράψει ήδη τα πρώτα επεισόδια, υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε στην επόμενη σεζόν;

Ετοιμάζω όντως μια καινούργια σειρά. Είμαι ευτυχισμένος για αυτήν τη δουλειά. Είναι μια κωμωδία και έχω ολοκληρώσει ήδη ένα πολύ μεγάλο μέρος της. Στόχος μου είναι, όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, να έχω τελειώσει το σενάριο. Ξεκίνησα να τη γράφω τον περασμένο Αύγουστο στις Σέρρες και μετά συνέχισα στην Αίγινα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω ότι έχω εξελίξει τη γραφή μου. Το καταλαβαίνω διαβάζοντας το κείμενο. Το πότε και πού θα την παρακολουθήσετε θα το γνωρίζω σε λίγο καιρό. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ώστε να μπορώ να σας πω περισσότερα, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved