Είδαμε την Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία 20 ετών και είναι ίδια με την κόρη της Βαλέρια (photos)
Showbiz

Είδαμε την Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία 20 ετών και είναι ίδια με την κόρη της Βαλέρια (photos)

H «ωραία Ελένη», στην παρθενική της εμφάνιση.

Μπορεί να μετράει 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση όμως η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να μας είπε σαν χθες την πρώτη «καλημέρα».

Η παρουσιάστρια που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 αποτελεί την πιο επιτυχημένη ελληνίδα παρουσιάστρια και όχι άδικα. Πρωτοσέλιδα, πρωινές εκπομπές, μεσημεριανές, βραβεία αλλά και αμέτρητες παρουσιάσεις είναι μόνο μερικά από όσα έχει να θυμάται η Ελένη από την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση.

Μπορεί η 52χρονη παρουσιάστρια τον περασμένο Ιούλιο να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη.

Ξεκίνησε τη καριέρα της το 1991, στο Mega Channel στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και την εκπομπή, «Κοκτέιλ». Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου.

Έκτοτε η όμορφη Ελένη, υπέγραψε συμβόλαιο με το τον ΑΝΤ1 και η καριέρα της αποθεώθηκε. Ανέλαβε την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» απ' όπου ανακηρύχθηκε η βασίλισσα της πρωινής ζώνης για 10 συναπτά έτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved