Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη: Ο δημόσιος διάλογος με γνωστό μοντέλο και η απίστευτη ατάκα
Showbiz

Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη: Ο δημόσιος διάλογος με γνωστό μοντέλο και η απίστευτη ατάκα

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μία από τις πιο συζητημένες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Η ίδια, από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά ενεργή στα social media ενώ πρόσφατα την είδαμε να σχολιάζει και σε μια φωτογραφία της καλής της φίλης και γνωστού μοντέλου, Αναστασίας Περράκη, στο Instagram.

Η Αναστασία Περράκη πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και η Ανθή Σαλαγκούδη της σχολίασε: «Είσαι η μοντελάρα της καρδιάς μας» με την πρώτη να απαντά με σχόλιο - ατάκα που δεν περιμέναμε!

«Άσε, κοντεύεις να μας φτάσεις», έγραψε.

Να θυμίσουμε μάλιστα, πως το μοντέλο, είχε στηρίξει τη φίλη της όσο εκείνη ήταν στο Survivor, μιας και είχε ποστάρει μια κοινή τους φωτογραφία και είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπούλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται, από όποια θέση και με όποια δικαιολογία. Στο ποια είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιαα είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!? Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας ,ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί !Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Δέχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Ανθή που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω. #stopbullying #friends #survivorgreece», έγραψε η Αναστασία Περράκη.

Δείτε την ανάρτηση της Αναστασίας Περράκη που σχολιάστηκε από την Ανθή Σαλαγκούδη στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved