Showbiz

Αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζουν ο γνωστός ηθοποιός και θιασάρχης

Gossip-tv Team

Η ώρα των εξηγήσεων έφτασε για τον γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη.

Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος που χειρίζεται την υπόθεση, του απέστειλε κλήση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ως ύποπτος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Ο γνωστός κωμικός ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το χώρο του θεάτρου για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (3-04) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έγινε αναφορά σε όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό.

«Αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω είναι ότι ο ηθοποιός φέρεται να αρνείται τις πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται και κάνει λόγο για άλλα «ελατήρια» τα οποία ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες στις οποίες έχουν προχωρήσει τα φερόμενα ως θύματα άρα η γραμμή που θα ακολουθηθεί είναι της πλήρους άρνησης», είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved