Σιωπηλός Δρόμος: Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Μοιάζω με την Ελπίδα, θα έκανα το ίδιο με εκείνη»
Showbiz

Σιωπηλός Δρόμος: Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Μοιάζω με την Ελπίδα, θα έκανα το ίδιο με εκείνη»

Σιωπηλός Δρόμος: Μία εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Mega, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη η οποία υποδύεται την Ελπίδα, μιλάει για τον ρόλο της αλλά και για άλλες μεγάλες της αγάπες. 

Ανάμεσα σε αυτές η μαγειρική, παρ' όλο που η ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν παρακολουθεί MasterChef αλλά και τα ανιψάκια της, παιδιά της αδελφής της. Διαβάστε τι αποκάλυψε η ηθοποιός...

Να υποθέσω ότι παρα­κολουθείτε κάποιον σεφ ή βλέπε­τε «MasterChef» στον ελεύθερό σας χρόνο;

«Μαγειρεύω από μικρή. Από τα 11 μου... Όλοι στην οικογένεια μαγειρεύαμε. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα καιρό για μαγειρικές, τώρα όμως που έχω, διαβάζω διάφορες συνταγές. Έτσι, παίρνω ιδέ­ες και μετά αυτοσχεδιάζω κιόλας. Μου αρέσουν όλες οι κουζίνες, η ελληνική, η μεσογειακή, η γαλλι­κή, αλλά και η κινεζική, τελευταία όμως το έχω ρίξει στην ινδική. Όσο για το "MasterChef", όχι, σε αυτή τη φάση της ζωής μου ομολογώ πως δεν παρακολουθώ και πολλή τηλεόραση. Μόνο σει­ρές και ταινίες σε διάφορες πλατ­φόρμες»,

Τι είδατε τελευταία;

«Είδα την ταινία του Βίντερμπεργκ "Another Round" με τον Μαντς Μίκελσεν, που την προτείνω σε όλους, αλλά και μια τουρκική σει­ρά, το «Ethos», με την οποία έπα­θα πλάκα. Χαίρομαι να βλέπω τέ­τοιες δουλειές. Είναι αφενός ελπι­δοφόρο, αφετέρου αντλώ έμπνευ­ση και ελπίζω με τον "Σιωπηλό δρόμο" να βγούμε κι εμείς έξω ή σε κάποια πλατφόρμα».

Μιλήστε μου για τον ρόλο σας...

«Εγώ στον "Δρόμο" είμαι η Ελπίδα, όνομα που δεν επιλέχτηκε τυ­χαία από τους σεναριογράφους, καθώς δίνει δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που έχουν απαχθεί. Είναι η συνοδός των 9 παιδιών του σχολικού, η οποία ζει μαζί τους όλη αυτή την περιπέτεια. Οπότε τα δικά μου γυρίσματα εί­ναι κυρίως με τα παιδιά και τους απαγωγείς».

Κατά τη διάρκεια των 13 επεισοδίων θα δούμε μυστικά και ψέμα­τα των ηρώων να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ανήκει και η Ελπίδα σε αυτή την κατηγορία;

«Όχι, η Ελπίδα είναι ένας πιο κα­θαρός ρόλος. Δεν κρύβει κάτι, δεν μπλέκεται σε άλλες ιστορίες. Είναι ξεκάθαρα δίπλα στα παιδιά».

Στην πραγματική ζωή έχετε καλή επαφή με τα παιδιά; Μοιάζετε με την ηρωίδα;

«Νομίζω ναι. Έχω και δύο ανιψά­κια, από την αδελφή μου. Μοιάζω πράγματι με την Ελπίδα και θεω­ρώ πως σε μια αντίστοιχη κατά­σταση θα έκανα το ίδιο με εκείνη. Έτσι θα αντιδρούσα, θα τα εμψύ­χωνα και θα προσπαθούσα να τα κάνω να ξεχαστούν».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved