Ερωτευμένοι και πάντα fit - Αυτή τη φορά όμως τους «τσακώσαμε» με το παγωτό στο χέρι
Showbiz

Ερωτευμένοι και πάντα fit - Αυτή τη φορά όμως τους «τσακώσαμε» με το παγωτό στο χέρι

Περνούν το lockdown κάνοντας τις αγαπημένες τους δραστηριότητες - Αυτή τη φορά τους εντοπίσαμε στη Γλυφάδα όπου και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό...

Ανήκουν στην κατηγορία με τα πιο εντυπωσιακά και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Εκείνη έχοντας περάσει στο παρελθόν από την τηλεόραση, στην πορεία επικεντρώθηκε στην οικογένειά της, αλλάζοντας μάλιστα επαγγελματικό προσανατολισμό.

Εκείνος, ερωτευμένος και αχώριστος από το πλευρό της, έχοντας τη δική του πορεία ως πολίστας, τα τελευταία χρόνια ζει σε μια ήρεμη καθημερινότητα, παρέα πάντα με την οικογένειά του.

Συχνά θα τους δούμε μαζί στα Νότια Προάστια της Αττικής, ενώ κατά τη διάρκεια του lockdown θα φροντίσουν για τη σωματική τους άσκηση και φυσικά για τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών τους.

Αυτή τη φορά όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα break από το πρόγραμμα διατροφής, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό μαζί με το αγαπημένο τους παγωτό. Με casual look και ευδιάθετοι, η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved