Ο Κωνσταντίνος Κάππας στο gossip-tv: «Είμαι σίγουρος ότι θα επέλθει κάθαρση»
Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Κάππας στο gossip-tv: «Είμαι σίγουρος ότι θα επέλθει κάθαρση»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. 

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στη χώρα μας και πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Mega "Έξαψη". Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και ο ίδιος μας αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό του!

Είχαμε να σε δούμε πολλά χρόνια στην τηλεόραση και επέστρεψες με το σήριαλ "Έξαψη "στο Mega. Θέλω να μου πεις τι ήταν αυτό που σε ιντρίγκαρε κι επέστρεψες στην μικρή οθόνη;

Η «‘Εξαψη» είναι μία σειρά με ένα πολύ καλό σενάριο. Οι συνθήκες φαίνονταν εξαρχής πολύ καλές. Με τον σκηνοθέτη, Βασίλη Τσελεμέγκο, είχαμε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο « Κλείσε τα μάτια» στο MEGA. Μου προτάθηκε ένας ρόλος που δεν είχα ξανά κάνει ποτέ, δύσκολος αλλά πολύ εύστοχα γραμμένος. Με τους περισσότερους συντελεστές είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο και είμαστε και φίλοι, οπότε έπαιξε και αυτό καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου. Ακόμα, από την πρώτη στιγμή είχαμε τους ανθρώπους του MEGA δίπλα μας να φροντίζουν αυτή την παραγωγή, όπως ακριβώς θα θέλαμε.

Κωνσταντίνε, εσύ στο σίριαλ υποδύεται έναν αστυνομικό, όπου με τον βουλευτή σκαρώνουν διάφορες "βρομοδουλειές" τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Θα δούμε κάποια συναρπαστική εξέλιξη;

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ανατροπές και πράγματα που δεν περιμένει ο κόσμος να δει. Επίσης, έχει μεγάλο αστυνομικό ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται το σενάριο. Δε μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω, γιατί σε λίγο όλα θα κρέμονται σε μία πολύ λεπτή κλωστή.

Φαντάζομαι το σίριαλ σε βοήθησε να βιώσεις λίγο καλύτερα την δεύτερη καραντίνα, πιο ομαλά. Γενικά πως τα πήγες με την καραντίνα αυτή;

Κοίταξε…Εγώ κανονικά δεν πρέπει να μιλάω πολύ για εγκλεισμό, διότι έχω καθημερινά γυρίσματα, έρχομαι σε συναναστροφή με ανθρώπους που περνάω πολύ ωραία και δημιουργικά. Αισθάνομαι αρκετά παραγωγικός σε ένα τοπίο άνυδρο. Σίγουρα μου λείπουν πολλά πράγματα, οι στενοί φίλοι που δεν βλέπω, η ελευθερία να κάνω πράγματα αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ειδικά όταν σκέφτομαι ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι χωρίς δουλειά, με τεράστια ανησυχία και ανασφάλειά για το μέλλον και με πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Τηλεόραση παρακολουθείς; Βλέπεις τον ανταγωνισμό;

Έχω δει αρκετές σειρές, σε σχέση με άλλες χρονιές, διότι παλαιότερα- εξαιτίας έλλειψής ελεύθερου χρόνου- δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση. Τις «Άγριες Μέλισσες», την «Αγγελική» και επίσης τον «Σιωπηλό Δρόμο» που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και φαίνεται μία εξαιρετική σειρά. Επίσης και άλλες παραγωγές έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής. Είναι κάτι που με χαροποιεί. Θεωρώ ότι είναι μία καλή χρονιά για τη μυθοπλασία και έπονται καλύτερες.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο κομμάτι των καταγγελιών χρόνια και στο ελληνικό #metoo. Είσαι 25 χρόνια στον χώρο αυτό, πιστεύεις ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα; Θα υπάρξει κάθαρση;

Πιστεύω ότι όλο αυτό που έχει γίνει με τις καταγγελίες είναι μόνο για καλό. Θα μπορούμε να δουλεύουμε πλέον με κανόνες και να νιώθουμε προστατευμένοι. Το ΣΕΗ συνεχίζει να κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια με στόχο να προστατέψει το εργασιακό μας περιβάλλον. Είμαι σίγουρος ότι θα επέλθει κάθαρση.

Είχε συνεργαστεί με κάποιους από τους φερόμενους ως θύτες;

Ναι, είχα συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς όπως και αρκετοί συνάδελφοί μου. Υπήρχαν φήμες για διάφορούς, αλλά δεν είχε βγει κάποια επίσημη καταγγελία ή κάτι πολύ συγκεκριμένο. Χαίρομαι, που επιτέλους χύνεται άπλετο φως.

Η δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη για τον Σπύρο Μπιμπίλα ότι είναι "μέτριος ηθοποιός" πως την χαρακτηρίζεις;

Είναι μία άστοχη δήλωση, προφανώς. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Έχεις δηλώσει παλαιότερα πως δεν είσαι φαν της μονιμότητας και αυτό σινολόγος που δεν έχει προχωρήσει στην δημιουργία της οικογένειας. Έχεις ακόμα την ίδια άποψη;

Δεν το έχω δηλώσει ποτέ και αυτός που το έγραψε μάλλον κατάλαβε λάθος. Αυτό που εννοούσα και μάλλον δεν έγινε αντιληπτό ήταν, ότι θέλω να έχω την ελευθερία να κάνω τα πράγματα, όπως ακριβώς τα επιθυμώ. Δεν μου αρέσει η στασιμότητα και κατ’ επέκταση καθίζηση στη δουλειά και στη ζωή μου. Θέλω να εξελίσσομαι καθημερινά, να βγαίνω εκτός του comfort zone μου και να ζω την κάθε μου στιγμή στο 100%.

Κωνσταντίνε εσύ κάνεις όνειρα; Περιμένεις να σου φέρει κάτι η ζωή σε όλους τους τομείς;

Φυσικά και κάνω. Τα όνειρα είναι αυτά που μας κρατάνε ζωντανούς. Που μας κάνουν να προσπαθήσουμε παραπάνω για κάτι που επιθυμούμε. Να ακολουθήσουμε μονοπάτια που ενδεχομένως να φοβόμασταν να διαβούμε και να ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν. Ακόμα και αν δεν εκπληρωθούν, το ταξίδι σίγουρα θα αξίζει και θα σου έχει διδάξει πολλά.

Η "Έξαψη" θα πάει για δεύτερη σεζόν;

Γνωρίζουμε εξαρχής ότι έχει συμφωνηθεί συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων. Κάνουμε τη δουλειά μας καθημερινά με πολλή αγάπη και συνέπεια.

Καλοκαίρι, σχέδια, θέατρο; Ετοιμάζεις κάτι;

«Μην κάνεις όνειρα γιατί, ο Θεός γελάει»…. Βιώνουμε όλοι μας δύσκολες στιγμές και σίγουρα προτεραιότητα είναι η υγεία μας και μόνο. Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα και σύντομα να ανταμώσουμε με τους αγαπημένους μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved