Πέτρος Λαγούτης: « Νιώθω ευγνώμων που είμαι σε αυτή τη δουλειά»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: « Νιώθω ευγνώμων που είμαι σε αυτή τη δουλειά»

Πέτρος Λαγούτης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και η χαρά του δεν κρύβεται...

Φέτος τον είδαμε στον ANT1 και στην καθημερινή σειρά, Ήλιος. Ο Πέτρος Λαγούτης ετοιμάζεται για την επόμενη συνεργασία του η οποία και τον έχει ήδη γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο ηθοποιός στη νέα του συνέντευξη...

Τηλεοπτικά, έχεις κάνει κάποιες συζητήσεις για την ερχόμενη σεζόν;

Τον Σεπτέμβριο θα μπούμε για γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του «Έτερος εγώ - Νέμεσις». Τώρα, από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι ανοιχτά.

Πώς είναι η συνεργασία σου στη σειρά «Έτερος εγώ» ;

Πραγματικά τι να πεις για αυτή τη συνεργασία; Δεν περιγράφεται με λόγια. Νιώθω ευγνώμων που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βρίσκομαι σε τέτοιες συνθήκες δουλειάς και γυρίσματος. Επίσης, αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω γνωρίσει τον Σωτήρη Τσαφούλια και σαν συνεργάτη αλλά και σαν φίλο. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ο οποίος έχει κάτι που σπανίζει γενικά στις μέρες μας.'Εχει όραμα, και αυτό είναι που κάνει τον Σωτήρη να ξεχωρίζει.

Πώς νιώθεις που πραγματοποιούνται συζητήσεις ώστε η σειρά να προβληθεί και στο Νetflix;

Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, θα μου ήταν έκπληξη το να μη συνέβαινε αυτό. Ήμουν σίγουρος ότι συνδρομητικές πλατφόρμες θα δείξουν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη δουλειά. Το «Έτερος εγώ» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Είναι μία ευρωπαϊκή σειρά, που θα μπορούσε να σταθεί οπουδήποτε.

Πιστεύεις ότι το «Έτερος εγώ» ανοίγει έναν νέο δρόμο στην ελληνική μυθοπλασία;

Το «Έτερος εγώ» αποτελεί κομβικό σημείο, γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ανοιχτούν νέοι δρόμοι. Τώρα, αν αυτή την ευκαιρία θα την αρπάξουν οι αρμόδιοι, είτε αυτοί λέγονται παραγωγοί είτε κανάλια, είναι κάτι που δεν μπορώ να το μαντέψω. Όμως ο δρόμος ανοίγει ορθάνοιχτα. Η σειρά αυτή έρχεται να αποδείξει ότι και εμείς μπορούμε να κάνουμε σημαντικές δουλειές. Αρκεί να υπάρχει όραμα και ο πήχης να μην μπαίνει στο «πάμε να ξεπεράσουμε την περσινή επιτυχία του άλλου καναλιού, άρα πάμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο», αλλά πραγματικά να χτίσουμε κάτι από την αρχή με τον πήχη να είναι ψηλά.

Πηγή: MyTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved