Σόμμερ - Παπαδάκη: Δείτε πώς απάντησαν όταν ρωτήθηκαν για το φύλο του μωρού που περιμένουν
Showbiz

Σόμμερ - Παπαδάκη: Δείτε πώς απάντησαν όταν ρωτήθηκαν για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Κώστας Σόμμερ: Είναι τρελά ερωτευμένος, ενώ τους επόμενους μήνες θα γίνει πατέρας

Ο Κώστας Σόμμερ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του μωράκι, ενώ μαζί με τη σύντροφό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν ανοιχτά για το ευτυχές γεγονός αλλά και την πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη...

Γνωρίζετε το φύλο;

Βαλεντίνη: Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να
το κρατήσουμε για εμάς.

«Ο γιατρός μάς είπε για δύο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου .Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Δεν ήταν απλά ένα χάπι. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως έμεινε έγκυος. Ήταν σαν να είχαμε απλά μια καθυστέρηση τριών μηνών», αποκάλυψε ο Κώστας Σόμμερ.

«Ήδη αλλάξαμε κάποια πράγματα στο σπίτι. Τώρα έχει μείνει ουσιαστικά να τελειώσουμε το παιδικό δωμάτιο. Μπαίνεις σε μια διαδικασία που έχει
πολλή πλάκα γιατί ουσιαστικά δεν έχεις κάποια προηγούμενη εμπειρία. Τα κάνεις όλα από το μηδέν. Εμείς δεν είχαμε κανένα σχέδιο, γι’ αυτό ούτε είχαμε κάνει κάποια τρομερή προετοιμασία. Έτυχε, μας βγήκε και προχωρήσαμε, αν θέλεις, και αρκετά γρήγορα. Οπότε τώρα πραγματικά το πάμε βήμα βήμα» λέει ο Κώστας.

Όσο για το πότε αποφάσισαν να συζήσουν, η Βαλεντίνη περιγράφει με χιούμορ...

«Αποφασίσαμε; Αποφάσισε, θέλεις να πεις. Με κλείδωσε μια μέρα στο σπίτι και μου είπε δεν θα ξαναβγείς. (Γελάει.) Εγώ συνήθως έφευγα. Έλεγα “Γεια σου, αγάπη μου, καληνύχτα”».

«Της είπα: “Τι εννοείς ”καληνύχτα”; Πού πας; Τελείωσε, δεν έχει καληνύχτα, θα μείνεις να μου πεις αύριο “καλημέρα”» συμπληρώνει ο Κώστας.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved