Κώστας Σόμμερ: Η απίστευτη συμβουλή που του έδωσαν οι φίλοι του για την πεθερά του
Showbiz

Κώστας Σόμμερ: Η απίστευτη συμβουλή που του έδωσαν οι φίλοι του για την πεθερά του

Κώστας Σόμμερ: Ετοιμάζεται για γίνει πατέρας και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα - Ο έρωτας, η εγκυμοσύνη της αγαπημένης του και η ατάκα για την πεθερά του...

Αντίστροφα μετρούν τους μήνες, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για τα όσα όμορφα βιώνει, με τον Κώστα να αναφέρεται στο μελλοντικό του σχέδιο, αλλά και τη συμβουλή που δέχεται από τους δικούς του ανθρώπους.

Ποια συμπεριφορά ή επιλογή των γονιών σας εκτιμήσατε μεγαλώνοντας και θα θέλατε να την ακολουθήσετε και για το δικό σας παιδί;

Κώστας: Είχα την τύχη να με στείλει η μητέρα μου σε αμερικανικό νηπιαγωγείο, μετά να πάω σε γερμανικό σχολείο και, χωρίς να το καταλάβω, να μάθω τρεις γλώσσες. Αυτό είναι κάτι που θέλω να το υιοθετήσω για το παιδί μου γιατί θεωρώ ότι σου δίνει ένα όπλο στα χέρια σου. Για να καταλάβεις, εμένα η μητέρα μου είναι Γερμανίδα και στο σπίτι μιλούσαν μισά ελληνικά μισά γερμανικά.

Βαλεντίνη: Κι εγώ έχω μπει στη διαδικασία να μαθαίνω γερμανικά γιατί, αν το παιδάκι μας θα τη μιλάει από μικρή ηλικία, δεν θα καταλαβαίνω τι λένε. Μεγάλωσα στην Αθήνα και είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω έναν μπαμπά και μια μαμά που είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί πέρασα μια εφηβεία δύσκολη. Ήμουν πολύ έντονη στη συμπεριφορά μου. Η μητέρα μου ήταν τόσο υπομονετική που σκέφτομαι ότι αν βιώσω κι εγώ κάτι ανάλογο, θέλω να είμαι σαν εκείνη. Σκέψου ότι ακόμα και τώρα πολλές φορές την παίρνω τηλέφωνο και της λέω «Μανούλα, συγγνώμη για τότε».


Κώστα, είχες άγχος όταν γνώρισες τους γονείς της Βαλεντίνης;

Κώστας: Όχι. Είναι πολύ ζεστοί άνθρωποι και ταιριάξαμε γρήγορα. Μια και μιλάμε για αυτό, θέλω να σου πω ότι θεωρώ πολύ σημαντικό πέρα από την καλή σχέση που έχεις με τη γυναίκα σου να έχεις εξίσου καλή σχέση και με τα πεθερικά σου. Να υπάρχει μια αρμονία και ένα ωραίο κλίμα, γιατί είναι οι άνθρωποι που θα γίνουν οικογένεια σου. Κάποια στιγμή συζητούσαμε με τη Βαλεντίνη μήπως παίρναμε ένα πιο μεγάλο σπίτι έξω από την Αθήνα. Αυτό όμως θα ήταν μακριά από το σπίτι της μητέρας της. Τότε όλοι οι φίλοι μου με συμβούλευσαν το εξής: "Μην τυχόν και φύγεις μακριά από την πεθερά σου θα κλάψεις. Αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 60 τετραγωνικά δίπλα στην πεθερά σου ή 400 στη Βάρκιζα, πάρε τα 60".

Πώς φαντάζεστε τη ζωή σας σε δέκα χρόνια;

Βαλεντίνη: Εγώ θα ήθελα να είμαστε αγαπημένοι και να μην έχει αλλάζει τίποτα μεταξύ μας.

Κώστας: Εγώ θα ήθελα να υπάρχει πάντα χαμόγελο και ό,τι και να έρθει να υπάρχει η ωριμότητα, η ψυχραιμία και η αγάπη να το αντιμετωπίσουμε.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved