Νάνσυ Μπούκλη: «Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά ότι αυτό θέλω να κάνω»
Showbiz

Νάνσυ Μπούκλη: «Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά ότι αυτό θέλω να κάνω»

Νάνσυ Μπούκλη: Ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών, ενώ φέτος την απολαύσαμε στη μικρή οθόνη, μέσα από τη σειρά, Σχεδόν Ενήλικες.

Η Νάνσυ Μπούκλη θυμάται τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη στιγμή που αντιλήφθηκε την αγάπη της για την υποκριτική.

«Έλεγα μικρή πως θέλω να γίνω ξεναγός ή ψυχολόγος, Στην πραγματικότητα, ηθοποιός ήθελα να γίνω, αλλά δεν το έλεγα ανοιχτά. Κάποια στιγμή στο Δημοτικό η δασκάλα μουσικής παρότρυνε τους γονείς μου να με γράψουν πιάνο και θεωρία μουσικής στο ωδείο. Συμμετείχα και σε ό,τι χορωδία υπήρχε στον Πύργο Ηλείας, όπου μεγάλωσα, από εκκλησιαστική μέχρι διαγωνιστική, όπου κατεβαίναμε σε πανελλήνιους σχολικούς αγώνες. Ουσιαστικά, με τη μουσική ασχολούμουν, ώσπου μια μέρα στο Γυμνάσιο αρρωσταίνει ο βασικός πρωταγωνιστής του έργου που ανέβαζαν τα παιδιά της Γ' τάξης και έκανα εγώ την αντικατάσταση. Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά ότι αυτό θέλω να κάνω. Αισθάνθηκα όμορφα και άνετα, πως ο χρόνος σταματάει για λίγο».

Ο ρόλος της στην TV και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια...

«Η ηθοποιία είναι το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου! Μου προσφέρει ελευθερία, χαρά και εξέλιξη. Μέχρι πρότινος συμμετείχα στη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά Σχεδόν Ενήλικες στο Mega, ενώ ανυπομονώ να ξεκινήσω πρόβες και για μια καλοκαιρινή παράσταση».

Τι άλλαξε στην καθημερινότητά της τον τελευταίο χρόνο;

«Με αφορμή την καραντίνα, μπόρεσα να έρθω πιο κοντά στη φύση - το είχα ανάγκη. Να δω παλιές και νέες ταινίες, να ξαναθυμηθώ και να απολαύσω την αίσθηση της γειτονιάς και το πόσο ωραίο είναι να κάνεις παρέα με τους γείτονες σου», εξηγεί η ίδια στο περιοδικό ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved