Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ δείχνει για 1η φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα
Showbiz

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ δείχνει για 1η φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Όλοι γνωρίζουν πια ότι ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, θα γίνουν γονείς.

Εδώ και λίγες ημέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο ότι ο ηθοποιός, Κώστας Σομμέρ, θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "ΟΚ!" και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

"Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Για να το πω πιο απλά, θεωρώ ότι αν είχα γνωρίσει την Βαλεντίνη πριν από έξι ή επτά χρόνια, δεν θα μπορούσα να καταλάβω την αξία της" αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ στη συνέντευξή του.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν λίγους μήνες βίωσε μια αποβολή. Όπως η ίδια ανέφερε στην συνέντευξή της, είχε μείνει ξανά έγκυος και βίωσε μια δυσάρεστη εξέλιξη, γι' αυτό και αυτή τη φορά ήταν λίγο πιο εγκρατείς με τον σύντροφό της.

«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» παραδέχεται, με τη σειρά του, ο Κώστας Σόμμερ. «Δηλαδή θα σκεφτώ, "εντάξει μωρέ πονάς λίγο, δεν είναι κάτι". Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. "Φυσάμε" και το γιαούρτι».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved