Μάνος Μαγιάτης: «Δεν μπορώ καθόλου τους ανθρώπους "που γυρίζουν την μπιφτέκα"»
Showbiz

Μάνος Μαγιάτης: «Δεν μπορώ καθόλου τους ανθρώπους "που γυρίζουν την μπιφτέκα"»

Ο Μάνος Μαγιάτης δεν μπορεί να αντισταθεί στο φαγητό και ειδικότερα στης μαμάς του.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος βρίσκεται στην καθημερινή εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις κακές συνήθειες του, για όσα τον ενοχλούν αλλά και για εκείνους που ζηλεύει.

Δεν θα έλεγα ποτέ «όχι» σε ένα καλό γεύμα και ειδικότερα στο φαγητό της μαμάς, αν και είμαι αρκετά περίεργος με τις γεύσεις. Και οι δυο γιαγιάδες μου μαγείρευαν πεντανόστιμα και με είχαν κακομάθει από μικρό.

Δεν μπορώ καθόλου τους ανθρώπους «που γυρίζουν την μπιφτέκα» ανάλογα με το τι τους συμφέρει εκείνη την περίοδο και ειδικότερα όταν δεν σ' το λένε ευθέως και κατάμουτρα, αλλά σ' το δείχνουν με τις πράξεις τους.

Ζηλεύω όσους μπορούν να «κοντρολάρουν» τα οικονομικά τους. Μου είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσω στην άκρη χρήματα. Όπως λέει και ο πατέρας μου, είμαι σκορποχέρης.

Πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορεί να υπάρχει δυνατή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας χωρίς να αναπτυχθεί ερωτική επιθυμία. Ο ερωτισμός πηγάζει από τις διαφορές (το κλασικό «τα ετερώνυμα έλκονται»!), ενώ μια φιλία βασίζεται στις ομοιότητες και στην ψυχική επαφή που έχεις με τον άλλον. Οι καλύτερες κολλητές μου φίλες, πάνω από 20 χρόνια, είναι γυναίκες.

Κακή συνήθεια αλλά μέρος της δουλειάς είναι τα social media. Προέκταση του χεριού μου είναι το κινητό. Δυστυχώς καθημερινά είμαι πάρα πολλές ώρες στο τηλέφωνο και ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που εκνευρίζει αρκετά τους γύρω μου.

Παρακολουθώ τηλεόραση για να «είμαι διαβασμένος», κυρίως ψυχαγωγικές εκπομπές. Με εκνευρίζουν όμως όλοι όσοι βγάζουν fake news, φτιάχνουν σενάρια με το μυαλό τους και παρουσιάζουν ψεύτικες ειδήσεις απλά και μόνο για την αναδημοσίευση του «ρεπορτάζ» τους.

Mε ενοχλεί αφάνταστα άνθρωποι των media, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, στελέχη, να στηρίζουν το κίνημα #metoo με πάθος και δυστυχώς να έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα, γιατί ο χώρος... ξέρει, είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved