Showbiz

Κώστας Σόμμερ: Θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς και δείτε τι αποκάλυψε στην Μαλέσκου!

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή, love it!

O ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη, την αποβολή που είχε, τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν αλλά και πώς βιώνουν αυτή την όμοερφη περίοδο που περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Αρχικά ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάσης ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα».

Και πρόσθεσε: «Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα, να σε ολοκληρώσει και να μπεις στην διαδικασία να φέρεις έναν άνθρωπο μαζί του στον κόσμο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά ώστε να επιτύχει αυτή η οικογένεια… Από την μία δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, γνωρίζεις έναν άνθρωπο και δεν ξέρεις ότι θα φτάσετε μέχρι εδώ. Δεν φτάνει να δεις απλά μια ωραία γυναίκα για να πεις ότι θα ανοίξεις σπίτι, χρειάζονται και άλλα πράγματα θεωρώ. Για την δύσκολη στιγμή που είχαμε με την αποβολή, έμαθα ότι πάρα πολύς κόσμος το έχει περάσει αυτό. Εμείς στην αρχή πάθαμε σοκ, αλλά μετά καταλάβαμε ότι συμβαίνει σε πολλούς και είναι πολύ περίεργο το πώς φτιάχνετε ο ανθρώπινος οργανισμός… Εμείς πήγαμε παρακάτω και χωρίς πολύ άγχος, παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία, δεν απέτυχες, ούτε είναι απώλεια, δεν ήταν να γίνει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved