Δεστούνης: Η συμβουλή που του έδωσε ο Μίμης Φωτόπουλος και δεν θα την ξεχάσει ποτέ
Showbiz

Δεστούνης: Η συμβουλή που του έδωσε ο Μίμης Φωτόπουλος και δεν θα την ξεχάσει ποτέ

Μανώλης Δεστούνης: Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τον απολογισμό της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε σε μερικούς από τους συναδέρφους του που έχει ξεχωρίσει...

Για την εποχή του κινηματογράφου, αλλά και τους νεότερους ηθοποιούς, μίλησε ο Μανώλης Δεστούνης στη νέα του συνέντευξη. Ο ίδιος μάλιστα για άλλη μια φορά, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που υπήρξαν "δάσκαλοι" στο πλευρό του, με πρώτο και καλύτερο τον Μίμη Φωτόπουλο.

-Στην εποχή σας υπήρχε ανταγωνισμός;

Και βέβαια υπήρχε ανταγωνισμός, όπως υπάρχει και τώρα. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ, μου φέρθηκαν άψογα. Έβλεπαν ότι τρέφω αισθήματα θαυμασμού για εκείνους και με έβαλαν δίπλα τους ως ίσο προς ίσο. Ποτέ δεν με σαμποτάρανε. Ειδικά ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και πολλοί άλλοι... Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω αυτούς τους ανθρώπους; Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που μου προσφέρανε. θυμάμαι, αφαιρούσαν από τον ρόλο τους κάποια σκετς επειδή βαριόντουσαν και τα έδιναν σ' εμένα. Έλεγαν «Αυτό θα το κάνει ο Μανώλης». Γνώριζαν όμως ότι θα τους βγάλω ασπροπρόσωποι.

-Ξεχωρίσατε κάποιον νέο ηθοποιό, όπου το ταλέντο του να πλησιάζει τους κλασικούς που έγραψαν ιστορία;

Υπάρχει μια πληθώρα ηθοποιών, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους και αξίζουν πραγματικά. Νομίζω πως εάν μπω στη διαδικασία να αναφέρω ορισμένους από αυτούς, θα αδικήσω κάποιους. Τους αγαπώ όλους και τους θαυμάζω. Ο Φιλιππίδης, ο Χαϊκάλης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Ζουγανέλης είναι κάποιοι από αυτούς που ξεχωρίζω.

-Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας, το συστατικό της επιτυχίας, για έναν ανερχόμενο ηθοποιό;

Η δουλειά και μόνο η δουλειά και να έχει υπομονή. Να χτίζει σιγά-σιγά. Όπως μου έλεγε ο αξέχαστος δάσκαλός μου, ο Μίμης Φωτόπουλος, το ξαφνικό «μπαμ» που σε πάει στην κορυφή, διαδέχεται και το απότομο «μπλουμ». Για να πετύχει ένας καλλιτέχνης, θα πρέπει να έχει στέρεές βάσεις και να έχει φροντίσει ο ίδιος γι΄αυτό αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved