Showbiz

Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά: «Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα μου κράτησε τους πίνακές του για τον εαυτό της»

Gossip-tv Team

H Σάντρα Βουτσά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, και ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, του αξέχαστου Κώστα Βουτσά αποκάλυψε ότι οι συλλεκτικοί πίνακες που είχε αγοράσει ο ηθοποιός παραμένουν φυλαγμένοι σε έναν χώρο υπό την κατοχή της δεύτερης συζύγου του, Θεανώς.

Η Σάντρα Βουτσά τόνισε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της, η δεύτερη σύζυγός του αποφάσισε να κρατήσει όλους τους πίνακες και όχι να τους μοιράσει σε όλα τα παιδιά του, στα τέσσερα παιδιά του, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία του!

Η Ελένη Βουτσά ,αδελφή του Κώστα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του star, Αλήθειες με τη Ζήνα και είπε είπε μεταξύ άλλων: Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα , έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα.»!

Η ίδια είπε ότι ο αδελφός της ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της και πρόσθεσε: «Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε .Τα κράτησε η Θεανώ.»

Και δεν δίστασε να πει η Σάντρα Βουτσά για την τελευταία σύζυγό του πατέρα της την Αλίκη Κατσαβού: «δεν υπήρχε περίπτωση, αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την συλλογή των έργων τέχνης του Κώστα Βουτσά και την περιουσία που άφησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved