La casa de papel: Η νέα φωτό της Κορμπερό ξεπέρασε στα 3 εκατ. likes στο instagram
Showbiz

La casa de papel: Η νέα φωτό της Κορμπερό ξεπέρασε στα 3 εκατ. likes στο instagram

La casa de papel: Η 31χρονη πρωταγωνίστρια ανέβασε φωτογραφία από τον ρόλο της στη σειρά και οι χρήστες του instagram αποθέωσαν την ανάρτησή της.

Η Ούρσουλα Κορμπερό έκανε το ντεμπούτο της ως Μαρία στην τηλεοπτική σειρά Mirall Trencat το 2002. Εμφανίστηκε ως Σάρα στην σειρά Ventdelplà το 2005-06, και στη σειρά Cuenta átras το 2007. Το 2008, έπαιξε το ρόλο Μανουέλα Πορτίγιο στη σειρά El Internado και άρχισε να εργάζεται για τον Antena 3.

Η χρονιά - σταθμός στην καριέρα της, το 2017 όπου πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά μόνο στην Ισπανία και την επόμενη χρονιά έγινε διεθνώς διαθέσιμη από το Netflix. Ήταν υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε τηλεοπτική Σειρά στα βραβεία Φερόζ και το 2018 πήρε το ισπανικό Βραβείο «Ίρις» Καλύτερης ηθοποιού.

Φυσικά η παραπάνω πορεία της, της χάρισε μια σειρά από εκατομμύρια θαυμαστές οι οποίοι την ακολουθούν στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, εκεί όπου θα ανεβάσει φωτογραφίες από τα backstage των πετυχημένων σειρών, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η 31χρονη ηθοποιός ανέβασε στο instagram φωτογραφία της ως «Τόκιο» από την πολυαναμενόμενη σεζόν του La casa de papel.

«Θα φρικάρεις με την πέμπτη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 3 εκατ. likes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved