Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Ο πρόσφατος χωρισμός του γιου της είναι μια ανατροπή για την Αριστέα»
Showbiz

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Ο πρόσφατος χωρισμός του γιου της είναι μια ανατροπή για την Αριστέα»

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, Ζακέτα να πάρεις

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη χαρίζει άπλετο γέλιο ως Αριστέα στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της αλλά και για τη συνεργασία της με τις δύο συμπρωταγωνίστριες της, Ελένη Ράντου και Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Τι εστί Αριστέα;

«Θετικός άνθρωπος, πολυλογού, έξω καρδιά. Διατηρεί το ψιλικατζίδικο του χωριού, αλλά η μαμά της ξεμάτιαζε τον κόσμο. Οπότε έμαθε την τέχνη. Γνωρίζει όλων των ειδών τα ξεματιάσματα. Είμαστε από τη Νεοχωρούδα, ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Ωραιόκαστρο».

-Η Αριστέα με το γιο της είναι φιλαράκια;

«Με τον Εύθυμη (Παναγιώτης Γαβρέλας) τα μοιράζονται όλα. Από τα μυστικά του μέχρι τη λατρεία τους για τα μιούζικαλ. Τηλεφωνιούνται καθημερινά. Η ημέρα ξεκινά και κλείνει με τηλεφώνημα. Αυτό που την προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι ότι, ενώ χωρίζει και έρχεται στην Αθήνα για να του συμπαρασταθεί, όπως είναι αναμενόμενο, δεν της αποκαλύπτει πτυχές. Ούτε πέφτει στην αγκαλιά της, που αυτό περίμενε η Αριστέα. Προσπαθεί να μάθει γιατί χώρισε. Οπότε δεν επιστρέφει, αν δεν τον αποκαταστήσει σε όλα τα επίπεδα».

-Δέχεται τη Θάλεια, χωρισμένη με 6χρονο παιδί, για παρέα του κανακάρη της;

«Σε καμία περίπτωση. Ο πρόσφατος χωρισμός του γιου της είναι μια ανατροπή για την Αριστέα. Οπότε δεν μπορεί να δεχτεί μια άλλη γυναίκα και μάλιστα χωρισμένη με παιδί. Άσχετα αν είναι μόνο φίλοι. Για την Αριστέα ελλοχεύει κίνδυνος».

-Γόνιμη η συνεργασία με την Ελένη Ράντου και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

«Με την Ελένη συνεργάζομαι πρώτη φορά, αλλά την εκτιμώ και παρακολουθώ την πορεία της. Με τη Δάφνη έχουμε συνεργαστεί στο "Βίρα τις άγκυρες", στο Εθνικό Θέατρο, και κάναμε πολλή παρέα από την πρώτη στιγμή δέσαμε και οι τρεις», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved