Ήβη Νικολαϊδου: Όσα δεν γνώριζες για τη Γεωργία από τις 8 λέξεις
Showbiz

Ήβη Νικολαϊδου: Όσα δεν γνώριζες για τη Γεωργία από τις 8 λέξεις

Ήβη Νικολαϊδου: Η συμβουλή του πατέρα της, η αγαπημένη της συνήθεια και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Πρωταγωνιστεί στη σειρά, 8 λέξεις, όπου και υποδύεται τη Γεωργία. Η ηθοποιός, Ήβη Νικολαϊδου απάντησε στο ερωτηματολόγιο του MYtv, κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκα: Στη Λεμεσό της Κύπρου.

Σπούδασα: Είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστη­μίου Κύπρου.

Στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις», μου κέ­ντρισε το ενδιαφέρον: Ο επαγγελματισμός και π ευχάριστη ατμόσφαιρα στα γυρίσματα.

Με τη Γεωργία, την ηρωίδα που υποδύομαι, το κοινά στοιχεία που έχω είναι: Μπορώ να πω με βεβαιότητα... κανένα! (Γελάει.)

Ο αγαπημένος μου προορισμός: Όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Το τηλέφωνο μου.

θάλασσα ή βουνό: θα προτιμούσα την... πόλη.

Το αγαπημένο μου μέρος: Το Θησείο.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Μου το έκαναν ο αδελφός μου με τη γυναίκα του, όταν μου ζήτησαν να γίνω νονά του παιδιού τους.

Η αγαπημένη μου καθημερινή συνήθεια: Ο καφές.

Το αγαπημένο μου βιβλίο: «Το βιβλίο των ηρώων του τρόμου» του Μανώλη Νταλούκα.

Η στιγμή που έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή μου: Η νίκη μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων. Γενικότερα, όμως, η ενασχόλη­ση μου με τον πρωταθλητισμό μπορώ να πως πως διαμόρφωσε αρκετά την προσωπικότητα μου.

Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ: «Ένα βήμα τη φορά». Μου το λέει συχνά ο πατέρας μου.

Η συνεργασία που ξεχωρίζω: Όλες. Κάθε συ­νεργασία που κάνω φροντίζω να με διδάσκει, να με εξελίσσει, να με προχωράει ένα βήμα| παρακάτω.

Φοβάμαι: Τον θάνατο δικών μου ανθρώπων.

Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Τα πάντα.

Τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια: Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και όλα πάνε καλά, ευελπιστώ να επιστρέψω στην παράσταση που αφήσαμε στη μέση στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης "170 τετραγωνικά"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved