Survivor: Ο Κοψιδάς ρίχνει «λάδι στη φωτιά» - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και το... fake reality
Showbiz

Survivor: Ο Κοψιδάς ρίχνει «λάδι στη φωτιά» - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και το... fake reality

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε όλα όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Ήταν τελικά λάθος η απόφαση σας να θέσετε τον εαυτό σας υποψήφιο;

«Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται σαν λάθος. Ο λόγος που αυτοπροτάθηκα ως υποψήφιος, ήταν για να σταματήσουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις και να φτιάξει πάλι η ενέργεια της ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη γιατί τελικά αποχώρησα εγώ! Θα έκανα όμως πάλι το ίδιο, γιατί εγώ λειτούργησα χωρίς στρατηγική, με τη διαίσθηση μου και με αυτό που μου έλεγε η ψυχή μου. Άλλοι μπήκαν στο παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένη στρατηγική, νομίζω ότι είναι προφανές αυτό».

Σας ακούσαμε, κάποια στιγμή, να λέτε «εγώ δεν είμαι για reality». Μήπως τελικά το «Survivor», που φέτος έχει βασιστεί περισσότερο στη συμβίωση, σας βγήκε λίγο παραπάνω reality απ' ό,τι περιμένατε;

«Όντως πιο παλιά δεν ήταν έτσι, το ακούω να το λένε και παίκτες που συμμετείχαν στα προηγούμενα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ούτε εγώ. Ύστερα σκέφτομαι ότι η λέξη "reality" σημαίνει "πραγματικότητα" και τελικά, ήταν μάλλον λάθος η τοποθέτηση μου. Εγώ είμαι για reality, γιατί ήμουν πραγματικός και αληθινός, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, χωρίς καμία στρατηγική. Έπαιξα το παιχνίδι με ειλικρίνεια, με τιμιότητα, με αξιοπρέπεια, με ακεραιότητα και πάντα προσπαθούσα να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται. Αυτό που με κούρασε πάρα πολύ και με έριξε ψυχολογικά, ήταν όλη αυτή η αρνητική ενέργεια, τα ψέματα, η παραποίηση των γεγονότων και η στρατηγική κάποιων παικτών, που θεωρούν ότι reality είναι να δημιουργούν τσακωμούς, ίντριγκες, κουτσομπολιά και κόντρες Εννοούσα μάλλον ότι εγώ είμαι για fake reality είμαι για πραγματικότητα».

Εκείνη την εβδομάδα έχει γίνει αυτή η ιστορία με το φαγητό που σχολιάστηκε αρνητικά. Θωρείτε ότι πληρώσατε κι αυτό;

«Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση» με αυτό. Κατ' αρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρεώθηκα εγώ το ότι δεν έφαγε ψάρι ο Τριαντάφυλλος. Ο Κόρο επέλεξε μην του δώσει γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και σοβαρά πράγματα, τα οποία είχε δει όλη η ομάδα και γι' αυτό ήταν εναντίον του. Δεν μπορεί ξαφνικά εννέα άνθρωποι να τρελάθηκαν και να τα «έβαλαν μαζί του χωρίς λόγο».

Τα οποία δεν κατέγραψαν οι κάμερες;

«Ναι, γιατί έχει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του, πως ότι δεν έχει καταγραφεί είναι σα να μην έχει γίνει. Επίσης, δεν έμεινε νηστικός, του μαγειρέψαμε ρύζι, πιτάκια. Απλά από το έξτρα ψάρι, που έπιασε ο Κόρο επέλεξε να μην του δώσει. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Στο συμβούλιο έτυχε να ρωτήσει μόνο εμένα ο Γιώργος Λιανός και εξήγησα ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Κόρο, που είναι είναι πολύ δίκαιο, τίμιο και δοτικό παιδί να το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved