Κατάσχεται η περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη μετά από δικαστικό θρίλερ!
Showbiz

Κατάσχεται η περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη μετά από δικαστικό θρίλερ!

Κατάσχεται η περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής που είχε κάνει ο τραγουδιστής στον Άρειο. Έτσι, δείχνει να λαμβάνει το δικαστικό θρίλερ που εξελισσόταν ανάμεσα στον Βέρτη και τον άλλοτε στενό φίλο και συνεργάτη του Νίκο Πολατίδη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άντρες κορυφώθηκε πριν από έναν μήνα και η δικαστική διαμάχη των άλλοτε παιδικών φίλων βρέθηκε σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, που επικαλέστηκε δικαστική απόφαση, η οποία επιδίκασε ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, μιλώντας στο Mega τον περασμένο μήνα άφηνε αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δήλωνε, ότι τον τελικό λόγο θα είχε ο Άρειος Πάγος. Έλεγε μάλιστα με βεβαιότητα τότε: «Δε θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμία εξώδικη συμφωνία».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα όσα έλεγε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση πριν από έναν μήνα στο Mega:

Η τελευταία πράξη γράφτηκε τώρα αφού κατασχέθηκε η περιουσία του τραγουδιστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια νέα δήλωση.

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα τον κ. Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν οχτώ χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του τραγουδιστή και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονταν το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την απόφαση, η πλευρά Βέρτη υποχρεούται μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους άνω των 500.000 ευρώ. Όλα μαζί υπολογίζονταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που ήταν άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στον αντίδικο, διαφορετικά θα γινόταν κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved