Ποιος είδε την Καινούργιου και δεν τη φοβήθηκε! Έξαλλη με Ουγγαρέζο: «Θλίβομαι και τον λυπάμαι»
Showbiz

Ποιος είδε την Καινούργιου και δεν τη φοβήθηκε! Έξαλλη με Ουγγαρέζο: «Θλίβομαι και τον λυπάμαι»

Φανερά ενοχλημένη από κάποια σχόλια που έκανε δημόσια μέσω των social media ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου

Οι δυο τους, μετά τη συνεργασία τους πριν από κάποια χρόνια για την εκπομπή Όμορφος κόσμος το πρωί στο Mega, δεν ξανασυνεργάστηκαν όμως δεν είχαν έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση, τουλάχιστον δημόσια.

Πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή της Ευτυχείτε βέβαια η όμορφη παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως της είχε κάνει unfollow ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολιάζοντας μάλιστα: «Με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του αλλά δεν πειράζει».

Μόνο που κάποια σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου χθες το βράδυ (10/4) μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα social media τα οποία και αναδημοσίευαν οι διαδικτυακοί φίλοι της Κατερίνας Καινούργιου, έκαναν έξαλλη την τελευταία η οποία δεν κατάφερε να συγκρατηθεί.

«Με ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… Τίποτα άλλο» έγραψε φανερά ενοχλημένη η παρουσιάστρια σε ένα tweet της όμως λίγο αργότερα έκανε άλλο ένα tweet με το ίδιο... θέμα, απάντηση προς τον παρουσιαστή: «Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα».

Φαίνεται πως μετά από αυτό, μία νέα κόντρα γεννιέται στον χώρο της τηλεόρασης, παρ' όλο που οι δυο τους κάποτε είχαν συνεργαστεί άψογα τηλεοπτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved