Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: Μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο μέσα στο ψυχιατρείο!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή DOT ήταν καλεσμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος ο οποίος μίλησε για την εποχή που βρισκόταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο... 

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι άφησε να περάσει καιρός μέχρι να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα καθώς όπως είπε: "Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος".

Η περίοδος αυτή ήταν δύσκολη για εκείνον, όμως κατάφερε να βγει αλώβητος από όλη αυτή την περιπέτεια, έχοντας βέβαια την απόλυτη στήριξη των δικών της ανθρώπων, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος: «Την δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και τη μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι... Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα».

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει πλήρως καλλιτεχνικά και μάλιστα έχει ήδη κυκλοφορήσει τη νέα του δουλειά, κατέληξε λέγοντας: «Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό.

Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Λάμπης Λιβιεράτος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved