Άγριες Μέλισσες: «Η Σοφούλα νιώθει ντροπή και βλέπει παντού ένα... "Καλά να πάθεις"»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: «Η Σοφούλα νιώθει ντροπή και βλέπει παντού ένα... "Καλά να πάθεις"»

Άγριες Μέλισσες: Η πρωταγωνίστρια της σειράς, μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο της στα επόμενα επεισόδια, αλλά και τη μεγάλη απόφαση που θα ανακοινώσει η Σοφούλα στους γονείς της.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1, η Σοφούλα θα πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της, η οποία μάλιστα θα... παγώσει αρχικά τους γονείς της. Περισσότερα αποκάλυψε η ηθοποιός Βίκυ Διαμαντοπούλου, η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη...

Πόσα έχουν αλλάξει στη ζωή σας μετά την εισβολή της.. Σοφούλας στην καθημερι­νότητα σας;

«Η Σοφούλα ήρθε σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, όποτε με βοήθησε στο να περάσει αυτός ο χρόνος δημιουργικά Η καθημερινότητα μου αυτή την στιγμή καθορίζεται περισσότερο από τα πολιτικο­κοινωνικό δρώμενα, ωστόσο με την δουλειά αυτή έχω έναν λόγο να είμαι χαρούμενη και να ελπίζω».

Σας ξάφνιασε η δύναμη της τηλεόρασης και η αναγνωρισιμότητα που ήρθε με τη συμμετοχή σας σε μια τόσο δημοφιλή σειρά;

«Η καραντίνα έχει συμβάλει στο να έρθει πολύ ομαλό αυτό στην ζωή μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν στιγμές που συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που πλέον μπορεί να μιλούν για μένα χωρίς να τους γνωρίζω προσωπικά και αυτό είναι κάπως περίεργο, αν όχι τρομακτικό. Ωστόσο, δεν με έχει απασχολήσει το κομμάτι αυτό ιδιαίτερα».

Η αλήθεια είναι πως η Σοφούλα δεν έχει... τη συ­μπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Το εισπράξετε; Τι μηνύματα λαβαίνετε;

«Ναι κάτι έχω καταλάβει (γελάει). Το να ταυτίζονται οι άνθρωποι με ένα προϊόν είτε είναι τηλεόραση, είτε θέατρο είναι θετικό. Το πώς διαχειρίζεται ο καθένας την ταύτιση είναι άλλο θέμα. Έχω εισπράξει όμορφα μηνύματα, καυστικά που πηγάζουν από χιούμορ, αλλά και κάποιο προσβλητικά. Με τα τελευταία δεν ασχο­λούμαι γιατί αρνούμαι να καταλάβω και να μπω στον «κόσμο» του ιντερνετικού μίσους».

Μετά την καταδίκη του Βόσκαρη, κι αφού κατάλα­βε από πρώτο χέρι τι εστί Μάνος, η Σοφούλα επέ­στρεψε στο χωριό. Εκεί τι θα έχει να αντιμετωπίσει;

«Τον εαυτό της πάνω από όλο. Αυτό θα είναι και το πιο δύσκολο. Πώς θα συγχωρήσει και θα αγαπήσει η ίδιο τον εαυτό της. Η κακοποίηση ήρθε σε μια ηλικία που ο χαρακτήρας διαμορφώνεται ακόμα και το ένστικτο είναι πολύ έντονα. Σε κάθε βλέμμα που θα συναντά, θα βλέπει ξανά και ξανά την ιστορία της, τις αποφάσεις της και ένα μεγάλο «καλά να πάθεις» και επειδή είναι αρκετά ευάλωτη δεν μπορεί να αναγνωρίσει ποσό λάθος είναι».

Ο Αγγελος συνεχίζει να είναι δίπλα της;

«Πέρασαν αρκετά και οι δυο. Δεν έζησε δύσκολες στιγμές μόνο η Σοφούλα αλλά και ο Αγγελος. Πάντα ήταν δίπλα της όπλο αυτή την φορά η Σοφούλα θα προσπαθήσει να τον προστατέψει κρατώντας απόστα­ση από αυτόν».

Παραδέχεται ότι του χρωστάει και πως έκανε πολλά για χάρη της;

«Φυσικά! Ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν την άφησε λεπτό οπό τα μάτια του. Είναι ένα κορί­τσι με πείσμα, αλλά μπορεί να αναγνωρίσει το καλό στους άλλους. Έτσι άλλωστε ξεκίνησαν όλα, πιστεύοντας και ψάχνοντας το καλό στον Βόσκαρη».

Στο χωριό θα αρχίσουν να μιλούν νια τη Σοφούλα «οι κακές γλώσσες». Εκείνη πώς συμπεριφέρεται;

«Είναι λογικό ένα τόσο μεγάλο συμβάν να γίνει το πρώτο θέμα σε ένα μικρό χωριό. Η Σοφούλα αυτό το γνωρίζει και το καταλαβαίνει, θα νιώσει άβολα με την ύπαρξη της και ντροπή. Γι' αυτό αυτό θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι».

Πώς θα αντιδράσουν οι γονείς της; «Αυτή η απόφαση θα έρθει για να αποφύγει τα παραπάνω συναισθή­ματα. Η ιστορία έχει δείξει ότι θα κάνει πάντα εκείνο που θέλει, αυτή την φορά όμως αυτό είναι για καλό της και οι γονείς της θα το αναγνω­ρίσουν. Υπάρχει μια απίστευτη ηρε­μία σε αυτά τα μέρη είτε πιστεύει είτε όχι, και αυτό θα την βοηθήσει να πατήσει ξανά στα πόδια της».

Πηγή: ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved