Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη: Κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και δεν είναι ο γάμος
Showbiz

Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη: Κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και δεν είναι ο γάμος

Δανάη Μιχαλάκη: Αφήνει το Διαφάνι και σαλπάρει για... Αμοργό! Η επίσκεψη της ηθοποιού στο νησί και τα σχέδια του αγαπημένου της για το κοινό τους μέλλον!

Η τηλεοπτική «Δρόσο» άφησε για λίγο το «Διαφάνι» και σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» πήρε τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου σάλπαραν για Αμοργό. Ο λόγος βέβαια δεν ήταν για να ρίξουν τις βουτιές τους, αλλά για να επενδύσουν στο νησί. «Θέλουν να αγοράσουν οικόπεδο στην Αμοργό», αποκαλύπτει στο "Χάι" κάτοικος του νησιού, τονίζοντας πως το ζευγάρι έδειχνε στα καλύτερα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σχεδιάζει να χτίσει εκεί το εξοχικό του, καθώς πρόκειται για ένα νησί που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Στόχος τους είναι να βρουν ένα οικόπεδο παραθαλάσσιο, προκειμένου να αγναντεύουν αγκαλιά το απέραντο γαλάζιο, κάνοντας στέψεις για το μέλλον. «Αναζητούν γη σε ήρεμη τοποθεσία, η οποία να βλέπει θάλασσα και να έχει κοντά και πράσινο», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως στην Αμοργό συχνά περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, περνώντας ξένοιαστες στιγμές. Αν και αρχικά ακουγόταν πως σκέφτονται να κάνουν τον γάμο τους στις 7 Αυγούστου ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης στον τόπο καταγωγής της, στη Σύρο, δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή να γίνει η ανατροπή.

« Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει, αλλά την κρατάμε πολύ ιδιωτικά. Φεύγει λίγο από εδώ και από εκεί και γράφουν γι’ αυτό, χωρίς να το έχουμε δώσει εμείς, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε πολύ ιδιωτικό. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα γίνει σε φετινή ημερομηνία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ στον αέρα. Αυτά που γράφονται είναι σκέψεις που έκανα στο παρελθόν. Τώρα με την παράταση της πανδημίας, το τρίτο κύμα και όλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved