Μπάρκα: Αποκαλύπτει τι συνέβη, όταν έκλεισαν οι κάμερες μετά την αποκάλυψη της Δούκα
Showbiz

Μπάρκα: Αποκαλύπτει τι συνέβη, όταν έκλεισαν οι κάμερες μετά την αποκάλυψη της Δούκα

Πάμε Δανάη: Η παρουσιάστρια της εκπομπής, μίλησε ανοιχτά για όσα συνέβησαν στο πλατό τη μέρα της μεγάλης αποκάλυψης! Όσα δήλωσε για την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα...

Η Δανάη Μπάρκα φέτος δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega, σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για όλους. Μετά την έξαρση της πανδημίας, αλλά και τα νεότερα γύρω από τον κορονοϊό, οι εκπομπές είχαν να κάνουν με το Ελληνικό Mettoo αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τις καταγγελίες γνωστών ηθοποιών για κακοποίηση από συναδέρφους τους.

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη...

Θέλω να μιλήσουμε για το κίνημα του Metoo, που ουσιαστικά ξεκίνησε για τον καλλιτεχνικό χώρο με τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή σου. Πώς ένιωσες τη στιγμή που η Ζέτα κατονόμασε τον Γιώργο Κιμούλη; Το γνώριζες από πριν ότι θα ειπωθεί κάτι τέτοιο;

Δεν είχα ιδέα! Όλα έγιναν στον αέρα. Όταν βλέπεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να μιλήσει και τον βλέπεις να τρέμει, ξεχνάς ποιος είσαι και προσπαθείς με ένα βλέμμα να του συμπαρασταθείς. Ήταν μια κατάθεση ψυχής. Ήταν πολύ αμήχανο και πολύ δύσκολο. Μετά την εκπομπή, επειδή βλέπαμε ότι πέρναγε δύσκολα, θέλαμε να είμαστε δίπλα της και κάτσαμε μαζί της για πολλή ώρα. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί όταν βγάζεις κάτι τέτοιο από μέσα σου το νόμισμα έχει δύο όψεις: το ένα είναι ότι ανακουφίζεσαι και η άλλη σκέψη είναι το τι έπεται. Εμείς, ως οφείλαμε, ήμασταν μια αγκαλιά για τη Ζέτα, αλλά και για την Ευδοκία Ρουμελιώτη την επόμενη μέρα που μίλησε για την ίδια περίπτωση, και για τη Δώρα Χρυσικού.

Πιστεύεις πως πιο σκληρός χώρος είναι το θέατρο ή η τηλεόραση;

Στην τηλεόραση έχω περάσει υπέροχα αυτούς τους έξι μήνες, αλλά κάθε χώρος έχει τη δυσκολία του. Είναι όμως άλλο να ηγείσαι μιας ομάδας και άλλο να συμμετέχεις σε μια ομάδα. Γιατί αυτήν τη στιγμή το Πάμε Δανάη πυροβολείται πιο εύκολα. «Πιο εύκολα την επιτυχία τη μοιράζεσαι, ενώ την αποτυχία την επωμίζεσαι», μου έλεγαν πριν μπω στην τηλεόραση. Και είχαν δίκιο. Ωστόσο όταν λες «ναι», είσαι έτοιμος να εκτεθείς, πρέπει να κριθείς και να γευτείς χαρές και λύπες. Είναι πιο ανταγωνιστική η τηλεόραση, γιατί η έκθεση είναι καθημερινή και είναι δωρεάν, σε αντίθεση με το θέατρο. Μια λάθος στιγμή να σου τύχει, να κάνεις ένα ατυχές σχόλιο στην τηλεόραση, θα μεγεθυνθεί και θα σε καταπιεί.

Πιστεύεις ότι με την τηλεόραση σαν λίγο να αυτονομήθηκε το όνομα σου από αυτό της μητέρας σου, καθώς πρωταγωνιστείς σε άλλον τομέα;

Με έχει βοηθήσει να με γνωρίσει ο κόσμος, γιατί όσες μάσκες και να φορέσεις σε μια καθημερινή εκπομπή δεν μπορείς να κρυφτείς. Ναι, έχει αυτονομηθεί το όνομα μου, αλλά και να συνδεθεί δεν με πειράζει. Πολλές φορές σκέφτομαι να μην πω κάτι για τη μαμά μου, γιατί θα πουν «πάλι για τη μαμά της μιλάει». Αλλά αυτό που για τον άλλον είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, για μένα είναι η μαμά μου. Νιώθω λοιπόν ότι με έχει βοηθήσει, αλλά δεν είναι και ο διακαής μου πόθος, δεν έκανα τηλεόραση για να αυτονομηθώ. Είμαι τυχερή γιατί η ταμπέλα «μαμά Βίκυ» κρύβει έναν υπέροχο άνθρωπο.

Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση; Θα μπορούσα να κάνω ένα παιχνίδι γιατί κι εγώ είμαι παιχνιδιάρα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω κάτι άλλο προς το παρόν. Είμαι σε θέση να προτείνω άλλα πράγματα αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από τους ανθρώπους του καναλιού. Προς το παρόν όμως μου αρέσει αυτό που κάνω και προσπαθώ να εξελιχθώ πάνω σε αυτό.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved