The Bachelor: Πρώην παίκτρια πήρε 13 κιλά και το αποκάλυψε μέσω instagram
Showbiz

The Bachelor: Πρώην παίκτρια πήρε 13 κιλά και το αποκάλυψε μέσω instagram

The Bachelor: Τελείωσε το ριάλιτι, βρήκε νέο αμόρε και παραδέχτηκε πως πήρε... κιλάκια - Δείτε για ποια πρόκειται...

Τη φετινή σεζόν, ο Alpha έφερε τα πάνω - κάτω στα ριάλιτι, αφού αποφάσισε να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα, ένα αρκετά πρωτότυπο παιχνίδι για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν ο πρώτος Έλληνας Bachelor, με τις συμμετέχουσες του ριάλιτι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ραντεβού μαζί του, στο οποίο και θα είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά του.

Η τυχερή του Bachelor ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μπορεί να κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη, πρόσφατα όμως η σχέση τους έληξε άδοξα.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά», αποκάλυψε η Νικολέττα σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Ωστόσο μια άλλη φιναλίστ του ριάλιτι βρήκε τον έρωτα, αμέσως μετά το τέλος του Bachelor, γνωρίζοντας μάλιστα αρκετή δημοσιότητα, κάτι που αποδείχθηκε και από τους followers που πήρε στο Instagram. Στον προσωπικό της λογαριασμό, η ίδια απαντά ανοιχτά σε όλες τις ερωτήσεις. Αυτή τη φορά μάλιστα παραδέχτηκε την αλλαγή στο βάρος της.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved