Έκπληξη! Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς! Το ανακοίνωσε στο Πρωινό
Showbiz

Έκπληξη! Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς! Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς και το ανακοίνωσε στην εκπομπή Το Πρωινό αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές.

Ο αγαπητός ηθοποιός τον οποίο λατρέψαμε μέσα από τη σειρά Το Καφέ της Χαράς, είναι έτοιμος να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του μωρό αφού η σύζυγός του είναι έγκυος και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο ηθοποιός καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Το Πρωινό αποκάλυψε την είδηση.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, το γάμο του αλλά και τα είκοσι χρόνια διαφοράς που έχει με την σύζυγό του είπε με χαμόγελο ευτυχίας: «Θα σας δώσω και μια είδηση τώρα, μιας που τα λέμε όλα. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι», είπε με τους παρουσιαστές να μένουν άφωνοι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ακόμη δεν τον έχω συνειδητοποιήσει. Το βάλαμε μπροστά και ήρθε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλά και όλα ρέουν καλά», είπε μεταξύ άλλων.

«Περιμένουμε κοριτσάκι. Δεν με αγχώνει καθόλου, έχω μια γλυκιά χαρά γιατί νιώθω πολύ κατασταλαγμένος», είπε.

O ηθοποιός παράλληλα αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

«Από τότε και μετά κατάλαβα ότι μόνο η θετική ενέργεια και η καλοσύνη και η έλλειψη θυμού είναι αυτό που σε κρατά ήρεμο και υγιή. Ο φόβος και ο θυμός δημιουργεί αρρώστιες. Θα πρέπει να συγχωρέσεις για να γίνεις καλά. Δεν χρειάζεται ψυχανάλυση αλλά καθαρό μυαλό. Είχα δίπλα μου τη Δέσποινα, γνωριστήκαμε την περίοδο που αρρώστησα και ποτέ δεν με αντιμετώπισε ως άρρωστο. Μου έκανε καλό».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved