Νικόλας Βαρθακούρης: Το τραγούδι για την πρώην κοπέλα του για να την κερδίσει πίσω!
Showbiz

Νικόλας Βαρθακούρης: Το τραγούδι για την πρώην κοπέλα του για να την κερδίσει πίσω!

Ο Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς ως γνωστός και Good Job Nicky σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το τραγούδι που έγραψε για την πρώην σύντροφό του με σκοπό την επανασύνδεσή τους.

Μόλις κυκλοφόρησε το January 8th, δηλαδή το πρώτο σου κομμάτι, έγινε αμέσως πανικός. Περίμενες τέτοια υποδοχή;

Όταν βγήκε το πρώτο μου κομμάτι ήταν σαν να ξαναγεννήθηκα. Το έλεγα και με τη μάνα μου. Το κομμάτι κυκλοφορικέ στις 23 Οκτω­βρίου και 28 Οκτωβρίου έχω γενέθλια. Λέγαμε με τη μαμά μου ότι πλέον και η 23η Οκτωβρίου θα είναι το ίδιο σημαντική μέρα για εμένα. Ήταν μεγάλη αναγέννηση, απίστευτο το συναίσθημα που έζησα.

Κλισέ ερώτηση, αλλά επειδή τα τραγούδια σου είναι ιδιαιτέρου συναισθηματικά από πού παίρνεις έμπνευση;

Γράφουμε σχεδόν καθημερινά με τον συνεργάτη μου, τον Ερμή. Παί­ζουμε μέσω FaceTime ο καθένας στο πιάνο του ή μπορεί να συζητάμε κάτι που μας έχει επηρεάσει συναισθηματικά και να πούμε «πάμε να το κάνουμε τραγούδι». Για παράδειγμα το Blue γράφτηκε για έναν τσακωμό μου.

Τι εννοείς ότι γράφτηκε για έναν τσακωμό σου;

Είχα τσακωθεί με την τότε κοπέλα μου. Και στην ουσία έφταιγα και προσπαθούσα να την κερδίσω πίσω.

Ναι, αλλά αφού είναι πρώην, τελικά δεν πέτυχε η προσπάθεια.

Όχι, πέτυχε! Απλώς ήταν καλύτερα τελικά να μείνουμε μόνο φίλοι.

Τι άλλο μπορεί να σε εμπνεύσει για να το κάνεις τραγούδι;

Δεν μου επιτρέπω να γράφω τραγούδια που αφορούν μόνο εμένα. Η ευθύνη ενός καλλιτέχνη είναι να προβάλλει την εποχή του όπως έλε­γε και η Nina Simone. Εγώ θέλω να είμαι ένα μέσο, να τους εκφράζω όλους. Δεν θέλω να είμαι limited στις δικές μου εμπειρίες. Το νέο τραγούδι μου μιλάει για τη βία. Προφανώς δεν πρέπει να ασκούμε βία, σε οποιαδήποτε μορφή, είναι δεδομένο αυτό. Απλώς θέλω να το εκφράσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο, έχω την ανάγκη να συνει­σφέρω σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει.

Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς, πώς βλέπεις τις καταγγελίες και όλη αυτή την προσπάθεια για αλλαγή;

Νιώθω ότι ως γενιά έχουμε πάρα πολλά α@@@δια. Δεν έχουμε κανέναν δισταγμό να δείξουμε πού υπάρχει κακό, να κάνουμε το expose και να υποστηρίξουμε το καλό. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι εξαιρετικό για να διώξουμε το κακό. Πρέπει να περάσουμε αυτή την περίοδο που αποκαλύπτουμε οτιδήποτε νοσηρό για να περάσουμε σε επόμενη φάση. Για να βγουν όλα αυτά από τη ζωή μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη γενιά μου όσον αφορά αυτόν τον τομέα. Υπάρχει μεγάλος διχασμός λόγω παραπληροφόρησης ή υπερπληροφόρησης, αλλά όταν όντως υπάρχει κάτι που μας αγγίζει ηθικά, γινόμαστε όλοι ένα, είπε στο περιοδικό DownTown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved