Chris Σταμούλης: «Στο Survivor βιώνουμε πολύ αντίξοες συνθήκες και μας βγαίνει ένας κακός εαυτός»
Showbiz

Chris Σταμούλης: «Στο Survivor βιώνουμε πολύ αντίξοες συνθήκες και μας βγαίνει ένας κακός εαυτός»

Ο Chris Σταμούλης μίλησε για τον Τζέιμς, για όσα τον έφεραν κοντά με τον Αλέξη Παππά, αλλά και αν προσπάθησαν να πάρουν με το μέρος τους τούς νέους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Από τους πιο δυνατούς παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor, που μπήκε όμως στο στόχαστρο των συμπαικτών του, ψηφίστηκε και τελικά αποχώρησε.

Υπήρξε κάποιο σημείο καμπής στη σχέση σου με τον Τζέιμς;

Με τον Τζέιμς στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, ήμασταν στην ίδια υποομάδα. Ο λόγος που άρχισα να απομακρύνομαι ήταν το γεγονός ότι ο Τζέιμς, παρόλο που ήξερε πως σε μια ψηφοφορία θα με ψήφιζαν η Μαριαλένα και η Αννα Μαρία, δεν μου το είπε. Αυτό δεν μου άρεσε. Σε άλλες ψηφοφορίες τα συζητούσαμε όλα και πάντα ξέραμε ποιος θα έβγαινε υποψήφιος. Εκείνη τη φορά δεν μου το αποκάλυψε και, γενικότερα, θεωρώ πως, εμμέσως, και αυτός και ο Νίκος βοήθησαν με τη στάση τους στο να βγω υποψήφιος για πρώτη φορά.

Τι σε έφερε κοντά στον Αλέξη;

Στις πρώτες μας συζητηθώ όταν ήρθε ο Αλέξης στην Μπλε Ομάδα, διαπιστώσαμε πως είχαμε πάρα πολλά κοινά σημεία. Μιλούσαμε πολλές ώρες για διάφορα ζητήματα, εκτός «Survivor», κι από εκεί αναπτύχθηκε μια φιλία. Στη συνέχεια γίναμε κολλητοί, επειδή ταιριάζαμε πάρα πολύ ως άνθρωποι.

Μετά την ημέρα που, όπως είπατε, χαθήκατε στη ζούγκλα δεχτήκατε μεγάλη επίθεση από τους συμπαίκτες σας. Γιατί πιστεύεις πως έγινε αυτό;

Τα παιδιά ήταν περισσότερο στραμμένα εναντίον του Άλεξ. Όταν έγινε αυτό το σκηνικό, θεώρησαν ότι πήγαμε και φάγαμε. Σε ένα παιχνίδι όπου υπάρχει τρομερή έλλειψη τροφής, δημιουργήθηκε ζήλια και αυτός ήταν ο κύριος λόγος για την αντίδραση τους, κάτι που όμως δεν ισχύει, γιατί, εμείς είχαμε πάει απλώς για μια εξερεύνηση στο δάσος και χαθήκαμε. Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά είχαν πλέον μια δικαιολογία για να μας βγάζουν υποψήφιους για αποχώρηση. Το να αναγκάζεσαι να ψηφίσεις κάποιον από την ομάδα σου είναι πολύ άβολο, έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Όταν, όμως, έχεις ένα λόγο για να τον ψηφίσεις, απαλλάσσεσαι από αυτήν τη δυσκολία.

Κάποια στιγμή του επισήμανες ότι ήταν λάθος να πει ό,τι είπε για την Άννα Μαρία;

Μέσα στο παιχνίδι ορισμένα πράγματα δεν τα καταλαβαίνουμε. Βιώνουμε πολύ αντίξοες συνθήκες και κάποιες φορές μας βγαίνει ένας κακός εαυτός. Έτσι, μπορεί να οδηγηθούμε στο να πούμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τα λέγαμε. Επίσης, όταν συμβιώνεις για τόσες πολλές ημέρες με τους ίδιους ανθρώπους, είναι λογικό να υπάρχουν διαμάχες και να ειπωθούν πράγματα που δεν πρέπει. Επομένως, κάποιες συμπεριφορές που στον κόσμο φάνταζαν πολύ σκληρές εμείς δεν τις καταλαβαίναμε. Το ίδιο και ο Αλέξης, αν η συμπεριφορά του ήταν άδικη, προφανώς δεν το αντιλαμβανόταν.

Σου στοίχισε το ότι εσύ και ο Αλέξης απομονωθήκατε από τους υπόλοιπους και γίνατε μια ομάδα μόνοι σας;

Σε εκείνο το σημείο δεν το σκεφτόμουν καθόλου στρατηγικά, παρόλο που, όπως όλοι στο παιχνίδι, είχαν στρατηγική. Περνούσα καλά με τον Αλέξη, ήμασταν κολλητοί και απλώς ακολούθησα τα πράγματα, χωρίς να σκέφτομαι αν με συμφέρει ή όχι. Από την άλλη πλευρά, θεώρησα ότι η στάση μου αυτή ήταν πολύ έντιμη από τη στιγμή που έβρισκα άδικο το γεγονός ότι όλη η ομάδα είχε στραφεί εναντίον μας με τόσο μένος και για τόσο καιρό. Την εβδομάδα που έγινε το σκηνικό, φάγαμε την ποινή μας, τιμωρηθήκαμε για ό,τι έγινε, επομένως πιστεύω ότι η ομάδα μας δεν έπρεπε να συνεχίσει να μας τιμωρεί. Δεν υπήρχε λόγος. Απλώς αναζητούσαν τα εύκολα θύματα για να τα ψηφίσουν. Επομένως, από τη στιγμή που γινόταν κάτι τόσο άδικο, έπρεπε από την πλευρά μας να στραφούμε ενάντια στην ομάδα μας. Και απ' ό,τι είδα όταν βγήκα από το παιχνίδι, στον κόσμο άρεσε αυτό.

Όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες, προσπαθήσατε να τους πάρετε με το μέρος σας;

Όχι, μέχρι και την ημέρα που έφυγα από το παιχνίδι δεν προσπαθούσαμε να παίξουμε με στρατηγική -που αν το επιδιώκαμε, θα το πετυχαίναμε γιατί εμείς οι δύο ήμασταν μπαλαντέρ και θα μπορούσαμε να επηρεάσουμε πολύ τα πράγματα. Όμως, δεν το κάναμε γιατί ήμασταν στον κόσμο μας. Κι επειδή είχαμε ξενερώσει με τις συμπεριφορές των παιδιών, αποφασίσαμε να μην παλέψουμε για να μείνουμε πάση θυσία στο παιχνίδι. Αυτό που λέγαμε μεταξύ μας ήταν πως, ό,τι στρατηγική κι αν ακολουθήσεις, στο τέλος ο κόσμος θα αποφασίσει αν θα μείνεις ή όχι. Ωστόσο, κρίνοντας εκ των υστέρων, βλέπω πως αν επιδιώκαμε να κολλήσουμε με τα νέα παιδιά ή τον Τζέιμς και τους άλλους, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και η θέση μας πολύ καλύτερη. Πλέον, οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και ο Άλεξ είναι μπαλαντέρ ανάμεσα τους. Φαντάσου, λοιπόν, να ήμασταν δύο, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved