Αγγελική: Λένα Μποζάκη: «Η Χριστίνα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Νικόλα»
Showbiz

Αγγελική: Λένα Μποζάκη: «Η Χριστίνα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Νικόλα»

Αγγελική: Η Λένα Μποζάκη υποδύεται την Χριστίνα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Αγγελική».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όσα έχει ξεχωρίσει στην ηρωίδα της, για τον Νικόλα και αν θα καταφέρουν να δημιουργήσουν σχέση, αλλά και για το αν θα μάθει πως στο παρελθόν είχε βιάσει μία κοπέλα.

Τι έχεις ξεχωρίσει στη Χριστίνα;

Το χαρακτηριστικό της Χριστίνας με το οποίο ταυτίζομαι περισσότερο εί-ναι το ότι έχει αναγνωρίσει το πόσο ευάλωτη αισθάνεται. Προσπαθεί να βγει από έναν εφιάλτη. Δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί να το κάνει. Αμφιταλαντεύεται αναφορικά με όσα έχει ζήσει στο παρελθόν, στο πώς θα ήθελε να είναι τα πράγματα. Γυρνά πίσω και βλέπει καθαρά τι της έχει συμβεί, γιατί ένας άνθρωπος που έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα τόσο ακραίο και τραυματικό γεγονός όπως ο βιασμός συνήθως βρίσκεται σε άρνηση, μέχρι να αναγνωρίσει τελικά τα κατάλοιπα που του έχει αφήσει και σε τι έχει μετουσιωθεί αυτή η εμπειρία.

Προφανώς εισχωρήσει στο ρόλο εις βάθος. Πώς ανακάλυψες τον τρόπο που συμπεριφέρεται ένας άνθρωπος που έχει πέσει θύμα βιασμού;

Μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω πολλά πράγματα για ανθρώπους που έχουν στραφεί στα ναρκωτικά. Αντιλήφθηκα ότι ουσιαστικά βίωσαν τραυματικές εμπειρίες. Για παράδειγμα, δεν μπόρεσαν ποτέ να ξεπεράσουν ένα θάνατο. Η ίδια έχω αντιμετωπίσει επίσης δύσκολες στιγμές και ξέρω πώς μπορεί μετά να επιστρέφουν αυτά τα βιώματα ως αναμνήσεις σε κύματα, οδηγώντας σε ψυχολογικές μεταπτώσεις. Οπότε φαντάζομαι πως ένα μεγάλο γεγονός θα φέρει και ανάλογα μεγάλα κύματα στο τέλος.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσει σε προσωπικό επίπεδο;

Έχω βιώσει το χαμό του πατέρα μου σε μια αρκετά τρυφερή ηλικία. Στην αρχή νόμιζα ότι το αντιμετώπισα με δύναμη και θάρρος, γιατί είχα το πλεονέκτημα να προετοιμαστώ. Δεν ήταν κάτι αιφνίδιο. Από την άλλη, μετά διαπίστωσα ότι επανέρχονταν μνήμες και συναισθήματα που μου φανέρωναν τελικά πως δεν ξεπέρασα αυτόν το θάνατο. Ενδεχομένως είναι ένα γεγονός που ποτέ δεν ξεπερνιέται. Το βρίσκεις μπροστά σου σε άλλα πράγματα. Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι και το πώς αντιδρά σε ένα σοβαρό τραύμα ένας άνθρωπος.

Θα ερωτευτούν η Χριστίνα και ο Νικόλας; Θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ουσιαστική σχέση;

Η Χριστίνα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Νικόλα. Θέλει πάρα πολύ να έρθει ένα θετικό, φωτεινό γεγονός στη ζωή της. Φοβάται τον έρωτα, αλλά την έλκει κιόλας.

Ο Νικόλας αισθάνεται ότι τον καταλαβαίνει με έναν τρόπο.

Είναι πολύ αγνά και θετικά τα συναισθήματα του Νικόλα απέναντι της. Είναι ίσως και οι συνθήκες υπό τις οποίες γνωρίστηκαν. Δεν μπορούν πια αυτοί οι άνθρωποι να έχουν κάποια ψεύτικη ταμπέλα, να παραστήσουν κάτι που δεν ισχύει. Έχουν ενταχθεί σε ένα πλαίσιο όπου ουσιαστικά στέκεσαι «γυμνός» απέναντι στους γύρω σου. Αυτό που γίνεται στο κέντρο είναι πολύ αποκαλυπτικό ως διαδικασία. Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να αναγνωρίσουν τα τραύματα τους.

Βοηθά και δίνει δύναμη ο ένας στον άλλο μέσω της σχέσης τους;

Ναι.

Θα μάθει η Χριστίνα ότι πριν από χρόνια ο Νικόλας μαζί με άλλους τρεις βίασε μια κοπέλα;

Δεν ξέρω αν θα το μάθει κάποια στιγμή μέσα από αυτά που θα συμβούν. Το βασικό είναι ότι το έχει φέρει ήδη ενώπιον του, αναγκάζοντας τον να το αντιμετωπίσει, από τη στιγμή που εκείνη του ανοίχτηκε αποκαλύπτοντας του τι έχει συμβεί στην ίδια, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved