Νεφέλη Κουλούρη: «Όταν βγούμε από την πανδημία, θα έρθει και η οικονομική εξαθλίωση»
Showbiz

Νεφέλη Κουλούρη: «Όταν βγούμε από την πανδημία, θα έρθει και η οικονομική εξαθλίωση»

Η Νεφέλη Κουλούρη μιλά για τις «Άγριες μέλισσες», την πανδημία και τα κλειστά θέατρα.

Εκτός όμως από το σίριαλ του ΑΝΤ1 η ταλαντούχα ηθοποιός, που σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως βοηθούσε τους γονείς της στο εστιατόριο που διατηρούν, μίλησε και για τα κλειστά θέατρα λόγω των κυβερνητικών μέτρων για την πανδημία.

«Η ψυχολογία μας είναι πληγωμένη βαθιά. Όταν βγούμε από την πανδημία, θα έρθει και η οικονομική εξαθλίωση. Οπότε το γενικότερο πρόβλημα θα ενταθεί. Σαφώς και είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Σαφώς και η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Όμως φοβάμαι πως έχουν γίνει αρκετοί λάθος χειρισμοί.

Λίγο πριν από το δεύτερο lockdown είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω κάποιες θεατρικές παραστάσεις και πρέπει να πω πως ένιωσα απόλυτη ασφάλεια. Εφόσον με προσωπική μας ευθύνη δεν αφαιρούμε τη μάσκα μας, αλλά και με τις θερμομετρήσεις που γίνονταν στις εισόδους, δεν βρίσκω καμία λογική στο να λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά όχι τα θέατρα.

Η αποξένωση από την τέχνη, όποιας μορφής, μας απομακρύνει από την ανθρώπινη υπόστασή μας. Δημιουργεί θηρία μέσα σε κλουβιά και τα κλουβιά αυτά, δυστυχώς, τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τα σπίτια μας» τόνισε με ειλικρίνεια και συνέχισε:

«Σαφέστατα μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας έγιναν πολλά, πάρα πολλά λάθη από την πλευρά της ηγεσίας και των μέτρων που λήφθηκαν ή δεν λήφθηκαν. Σαφώς και μιλάμε για μια πρωτόγνωρη κατάσταση παγκοσμίως. Όλοι οι ηγέτες ανά τον κόσμο ήταν απροετοίμαστοι. Αυτό είναι το μόνο ελαφρυντικό. Από εκεί και πέρα, η συνεχής στέρηση της ελευθερίας, η καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών και η παντελής έλλειψη στήριξης των υγειονομικών μας θα με βρίσκουν πάντα καθέτως αντίθετη», σύμφωνα με την Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved