Good Job Nicky: Αυτά είναι τα μηνύματα που δέχεται συνεχώς από τους haters
Showbiz

Good Job Nicky: Αυτά είναι τα μηνύματα που δέχεται συνεχώς από τους haters

Good Job Nicky: Κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και η αλήθεια είναι πως δέχτηκε αρκετά σκληρά σχόλια, τόσο για την εμφάνισή του, όσο και για τους γονείς του.

Μας συστήθηκε καλλιτεχνικά ως Good Job Nicky. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, κατάφερε να ξεχωρίσει ερμηνευτικά, ενώ από νωρίς ήρθε αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια που αφορούσαν, είτε την εμφάνισή του, είτε τους γονείς του και τον υποτιθέμενο ρόλο τους πίσω από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι...

Έχεις φάει Hate ως γιος διάσημων γονιών;

Πάντα θα υπάρχει ο άνθρωπος που θα καταδικάζει κάτι που δεν μπορεί να έχει. Έχω παρατηρήσει δυο-τρεις πιστούς haters που μου στέλνουν συνέχεια. Θα ήθελα να συζητήσω μαζί τους. Θα μου πουν για παράδειγμα «δεν προσπάθησες για τίποτα, γιατί οι γονείς σου είναι πετυχημένοι, άρα σε βοηθούν αυτοί» ή θα μου πουν «έχεις μπλε μαλλιά, άρα είσαι γκέι». Είναι αστείο! ΟΚ, καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να δώσεις μια τέτοια εξήγηση σε κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά εγώ είμαι εδώ μόνος μου, και ευτυχώς στον χώρο μου ξέρουν όλοι ότι δεν έχω πει ποτέ «μπαμπά ή μαμά, βοήθεια». Το κάνω από το μηδέν, μόνος μου. Εξάλλου, κάνω κάτι εντελώς άλλο από τον πατέρα μου. Και να ήθελε να με βοηθήσει δεν ξέρω αν θα μπορούσε. Αν φύγει αυτό το στίγμα «ο γιος του μπαμπά», θα είναι πολύ πιο όμορφο να μιλάω για τους γονείς μου. Θα έπρεπε να έχω κάθε δικαίωμα να είμαι υπερήφανος για αυτούς.

Σκέφτεσαι να βγάλεις κάποια στιγμή και ένα ελληνικό κομμάτι;

Το έχουμε καλύψει οικογενειακώς το ελληνικό ρεπερτόριο. Σειρά μου να κάνω κάτι άλλο. Η ελληνική γλώσσα είναι υπέροχη, είναι ποίηση. Ο Αύγουστος για παράδειγμα. Τι τραγούδι! Δεν μπορεί να γραφτεί σε καμία άλλη γλώσσα αυτό το τραγούδι. Είναι ένα ποίημα. Δεν νιώθω ότι εγώ μπορώ να καλύψω κάτι στο ελληνικό ρεπερτόριο. Εκεί θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν και ότι με βοηθάει ο πατέρας μου. Σημαντικό ρόλο σε ό,τι παρουσιάζει έχει και η εικόνα σου. Δεν θεωρώ απαραίτητα ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει οπωσδήποτε να προσέχει την εικόνα του, αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο να παρουσιάζεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο ώστε να πιάσεις ένα μεγαλύτερο εύρος επικοινωνίας, όπως έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα της Cobalt Music. Περνάς ένα μήνυμα από τα πάντα όταν είσαι καλλιτέχνης. Για μια καλλιτεχνική ψυχή είναι άλλος ένας τρόπος έκφρασης η εικόνα. Δεν θέλω να με περιορίζω πουθενά, ό,τι κάνω το κάνω ελεύθερα. Δεν με νοιάζει τι φοράω, θέλω να αλλάζω συνέχεια, τα μαλλιά μου είναι μπλε.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved