Μυρτώ Αλικάκη: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε ψυχανάλυση για επτά χρόνια
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε ψυχανάλυση για επτά χρόνια

Μυρτώ Αλικάκη: Η τηλεοπτική επιστροφή, ο νέος της ρόλος και η εσωτερική αλλαγή μετά την ψυχανάλυση επτά ετών...

Φέτος επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από μια αρκετά καλή δουλειά, μιας και Σιωπηλός Δρόμος έχει αποσπάσει θετικές κριτικές για το νέο πρόγραμμα του Mega. Η Μυρτώ Αλικάκη δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που συμμετέχει στη νέα σειρά...

«Νομίζω πως αυτή η σειρά ήρθε για να μείνει, θα λέμε: "Θυμάσαι αυτή την καλή σειρά;" Όπως το λέμε για το "Νησί". Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά, με εξίσου πολύ καλό σενάριο και συντελεστές, και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το διαπιστώσει. Εγώ υποδύομαι την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του σχολείου στο οποίο φοιτούν οι μαθητές μέχρι την ημέρα της απαγωγής τους. Μια γυναίκα που πιέζεται πολύ ψυχολογικά μετά το συμβάν, γιατί διακυβεύονται τα πάντα, η φήμη του σχολείου, η εμπιστοσύνη των γονιών, το κοινωνικό και το επαγγελματικό της προφίλ. Ταυτόχρονα, βλέπουμε και τη σχέση που έχει με την έφηβη κόρη της, μαθήτρια του σχολείου».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως για αρκετά χρόνια έκανε ψυχανάλυση...

«Έχω κάνει ψυχανάλυση για επτά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι αυτή η διαδικασία πάντα σε ακολουθεί. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου λες ότι δίνω την αίσθηση του ανθρώπου που εξελίσσεται ψυχικά και πνευματικά. Θέλω να ξέρω τι μου συμβαίνει, θέλω να παραδέχομαι τα λάθη μου όσο μπορώ. Θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Αυτό είναι μέσα στους στόχους μου... Όσο μεγαλώνω τόσο έχω αρχίσει να φοβάμαι κάποια λίγα πράγματα, για να είμαι ειλικρινής, όπως τα κακά γηρατειά ή την αρρώστια. Δεν είναι μόνο η ηλικία, είναι το τι μπορεί να σου συμβεί. Δεν με φοβίζει ο θάνατος. Με φοβίζει το να λυπάσαι τον εαυτό σου, να χάνεις το μυαλό σου και τη δύναμη σου. Φοβίες για την καθημερινότητα δεν έχω. Είμαι αρκετά δυναμικός χαρακτήρας και έχω πάντα την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved