Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η πιο cosy γωνιά του διαμερίσματός της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η πιο cosy γωνιά του διαμερίσματός της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασε να το ανοίξει για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Προσωπικά για την καταστροφή του υπέροχου εξοχικού της στην Κινέτα, όμως άνοιξε και τις πόρτες του υπέροχου σπιτιού της στο κέντρο της Αθήνας, δείχνοντας κάθε γωνιά του σπιτιού της στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μία από τις ακριβότερες γειτονιές της πόλης.

Φυσικά, κάθε σημείο του σπιτιού είναι γεμάτο αναμνήσεις. Ένα σπίτι γεμάτο φωτογραφίες, κορνίζες, πίνακες ζωγραφικής και άλμπουμ!

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το σπίτι καλλιτέχνη καθώς η ίδια η Ζωζώ Σαπουντζάκη το έχει διακοσμήσει με μεράκι και γούστο!

Το καφέ και το πορτοκαλί είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στο σπίτι της. Στους καναπέδες, στις κουρτίνες και στα ξύλινα πατώματα! Γενικότερα τα γήινα χρώματα όπως και το πράσινο είναι προφανώς τα αγαπημένα της ηθοποιού!

«Από μικρή ήμουν αδύναμη. Ο χαρακτήρας μου ήταν έτσι. Κάποτε είχα τη μάνα μου συντροφιά. Τα ξεπερνούσα όλα, γιατί αισθανόμουν σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι», είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφερόμενη στη μοναξιά που βιώνει.

Δείτε στην παρακάτω gallery από τις πιο αγαπημένες γωνιές της μέσα στο σπίτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved