The 2night show: Γερονικολού: Το... μυστήριο με το δαχτυλίδι της και τα παράπονα του Τσιμιτσέλη!
Showbiz

The 2night show: Γερονικολού: Το... μυστήριο με το δαχτυλίδι της και τα παράπονα του Τσιμιτσέλη!

The 2night show: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κατερίνα Γερονικολού η οποία μίλησε για όλα και κυρίως για τη συμβίωσή της με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες στου χώρου του θεάτρου που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και τόνισε το πόσο συναισθηματικά κοντά ένιωσε με τη Ζέτα Δούκα την οποία ένιωσε, όπως είπε, ως αδελφή της.

Η Κατερίνα Γερονικολού επίσης αναφέρθηκε και στην καραντίνα αλλά και στο πώς μοίρασε με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη τονίζοντας πως της παραπονιέται συχνά για τα φαγητά που μαγειρεύει εκείνη.

Μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα του ηθοποιού είδε τον γιο της να μαγειρεύει και ένιωσε ένα σφίξιμο στο στομάχι σε σημείο που της είπε ότι ήταν πρόθυμη να της μάθει να μαγειρεύει. Όμως, εκείνη είπε πως είναι καλά με τον Γιάννη έτσι όπως είναι αφού εκείνος έχει αναλάβει το μαγείρεμα και εκείνη όλες τις άλλες δουλειές στο σπίτι.

Ο Γρηγόρης με μοναδική... μαεστρία ρώτησε την Κατερίνα Γερονικολού για το δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της και το οποίο έμοιαζε με μονόπετρο. Ήθελε να βγάλει... είδηση όμως η ηθοποιός του απάντησε ότι πρόκειται για ένα ψεύτικο δαχτυλίδι που έχει αγοράσει η ίδια και της αρέσει πολύ και γι' αυτό το φοράει.

Δείτε το βίντεο με μέρος της συνέντευξης της ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved