Μεσάνυχτα: Λύγισε η Κόσιαβα στη Μελέτη! Η απώλεια της μαμάς της και τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια
Showbiz

Μεσάνυχτα: Λύγισε η Κόσιαβα στη Μελέτη! Η απώλεια της μαμάς της και τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια

Μεσάνυχτα: Συγκίνηση στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη με την εξομολόγηση της Τζώρτζελα Κόσιαβα για την απώλεια της μαμάς της.

«Είχε καρκίνο στο αίμα. Είχε διαγνωστεί τον Ιούνιο. Δεν της το είχαμε πει, αλλά το ήξερε», εξομολογείται με συγκίνηση η αγαπημένη Τζωρτζέλα.

Η σχέση με τη μητέρα της, η αποκάλυψη του προβλήματος υγείας και οι τελευταίες τραγικές στιγμές μαζί της.
Η ίδια ήταν εκεί στις τελευταίες ώρες της μητέρας της.

«Βρήκα τρόπο για να πάω στον Βόλο. Πήρα το ΚΤΕΛ έκανα τεστ και πήγα να τη δω γιατί το αισθανόμουν ότι θα φύγει. Με άφησαν πέντε λεπτά μόνο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μιλήσαμε με τα μάτια. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Μου έπιανε το χέρι και δεν μου το άφηνε όσο με τράβαγαν να με βγάλουν έξω. Γιατί να φύγω στα 5 λεπτά που την χαιρετούσα για τελευταία φορά; Γιατί να μην με αφήσουν κι άλλο. Εγώ δεν θα την ξαναδώ. Χίλιες ζωές να είχα την ίδια μάνα θέλω να έχω και τον ίδιο πατέρα. Της είπα ότι είσαι η καλύτερη μάνα του κόσμου και σε θέλω για τις επόμενες ζωές μου. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2001, δεν συγκρίνεται όμως ο πόνος».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παράλληλα αποκάλυψε πως η απώλεια των κιλών της οφείλεται σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εγκολποματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά η από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα.

Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ. Αυτό το παντρεύτηκα. Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα κι άλλα κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά. Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved