Μουρατίδης – Παπαχαραλάμπους: Δεν φαντάζεσαι πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι τους – Σπάνια εμφάνιση
Showbiz

Μουρατίδης – Παπαχαραλάμπους: Δεν φαντάζεσαι πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι τους – Σπάνια εμφάνιση

Οι γιοι του Φάνη Μουρατίδη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους έγιναν ολόκληροι άντρες!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε τις φωτογραφίες και διαπιστώσαμε πόσο έχουν μεγαλώσει. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μια από τις σπάνιες οικογενειακές τους εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Τόσο οι δυο επώνυμοι γονείς όσο και οι γιοι τους ήταν ντυμένοι casual και φυσικά δεν έβγαλαν στιγμή τη μάσκα προστασίας τους.

Φυσικά τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η κούκλα ηθοποιός, η οποία με το στιλ της αλλά και το υπέροχο κίτρινο τσαντάκι μέσης μαγνήτισε.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια καθώς οι δυο γονείς δεν επιθυμούν να εκθέτουν τα παιδιά τους στα φώτα της δημοσιότητας.


«Αν δεν κάνεις οικογένεια, δεν θα μάθεις τι είναι η ζωή. Μέχρι τότε απλώς τη φαντασιώνεσαι. Θεωρώ ότι τη ζωή την ανακαλύπτεις όταν δημιουργήσεις οικογένεια. Εκεί αλλάζει το αίσθημα της ευθύνης, αλλάζουν οι προτεραιότητες και παύεις να είσαι ο πρωταγωνιστής. Αν συνεχίσεις να είσαι ο πρωταγωνιστής, κάτι δεν πάει καλά. Όταν έχεις οικογένεια, θα χρειαστεί να συνθηκολογήσεις, να αναλύσεις και να επεξεργαστείς ακόμα και τους θυμούς σου. Κανείς δεν μας έχει εκπαιδεύσει για το συγκεκριμένο θέμα. Πάμε ξυπόλυτοι στα αγκάθια. Από την άλλη, τότε ξεκινάει το πραγματικό ενδιαφέρον. Στη δική μου περίπτωση, κύριο μέλημά μου είναι να φροντίζω τα παιδιά μου, να τα προστατεύω και να μη δημιουργώ ανισορροπίες. Εν ολίγοις, η οικογένεια είναι μια ανάληψη ευθύνης. Είναι κάτι που δεν γνωρίζεις πώς θα το κάνεις εκ των προτέρων, οπότε είναι φυσιολογικό να γίνουν λάθη, να σε πιάσει απελπισία, να συμπεριφερθείς άσχημα, να ζήσεις σκοτάδια, χαρές, μοναδικές στιγμές, συγκινήσεις και πράγματα που θα σου μείνουν αλησμόνητα. Έχω ζήσει όλο το πακέτο. Το δύσκολο κομμάτι είναι να αντέξεις. Και οι δυο μας λοιπόν είμαστε στον αγώνα και αντέχουμε», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του μιλώντας για την οικογένεια του. Δες τις υπέροχες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved