Survivor: Αυτή είναι η κούκλα Γερμανίδα σύντροφος του James Καφετζή!
Showbiz

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα Γερμανίδα σύντροφος του James Καφετζή!

Survivor: Βίντεο από τα ταξίδια του στο εξωτερικό με την σύντροφό του έχει ανεβάσει ο James Καφετζής στο κανάλι του στο YouTube.

O James είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολουθεί το Survivor.

H εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε", έδειξε πλάνα από τα βίντεο που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο ο James και η καλλονή σύντροφός του.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, πρόκειται για μια εντυπωσιακή Γερμανίδα κοπέλα με ξανθά μαλλιά. Το όνομα αυτής Maxime, όπως ακούγεται και στα βίντεο αλλά όπως έχει γραφτεί και στο instagram του παίκτη.

Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και η σχέση τους κρατάει ακόμα. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά και όπως θα κρίνετε κι εσείς από το βίντεο παρακάτω, είναι και πολλοί ταιριαστοί μεταξύ τους.

Πάντως ο James δεν μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για την σύντροφό του, Maxine και επιλέγει να συγκεντρώνεται περισσότερο στο ριάλιτι για να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται με στόχο το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο του Survivor.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την εντυπωσιακή σύντροφο του James.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved