Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη έξοδος και η φωτό μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό
Showbiz

Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη έξοδος και η φωτό μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Χριστίνα Πολίτη: Μια αρκετά δύσκολη περίοδο φαίνεται πως πέρασε η Χριστίνα Πολίτη, η οποία ταλαιπωρήθηκε με την υγεία της - Το νέο μήνυμα της δημοσιογράφου...

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν πρόσφατα η Χριστίνα Πολίτη και ο σύντροφός της, Κώστας Σπυρόπουλος.

Με βάση όσα αποκάλυψε η εκπομπή Το Πρωινό, ο Κώστας Σπυρόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς τα συμπτώματα του ήταν έντονα και το οξυγόνο στο αίμα του «πεσμένο» ενώ εμφάνισε και πνευμονία.

Από την άλλη η Χριστίνα Πολίτη κατάφερε να επανέρθει, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα έχοντας τηρήσει πιστά το διάστημα απομόνωσης και καραντίνας, κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό, κάνοντας έτσι την πρώτη της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση .. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε . Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια . Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα - ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακρυά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές - αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..» έγραψε στο instagram η Χριστίνα Πολίτη.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved