YFSF: Έκπληξη στην Στικούδη για τα γενέθλιά της από τους συνεργάτες της
Showbiz

YFSF: Έκπληξη στην Στικούδη για τα γενέθλιά της από τους συνεργάτες της

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε στο γύρισμα του YFSF την Κατερίνα Στικούδη.

Το γύρισμα του show αυτής της εβδομάδας μετά από τρείς εβδομάδες αδράνειας λόγω κρουσμάτων κορονοιού, έγινε την Πέμπτη που μας πέρασε με όλα τα μέτρα ασφαλείας και όλους τους συμμετέχοντες και τα μέλη της παραγωγής να έχουν κάνει πολλαπλά τεστ για σιγουριά.

Η Κατερίνα Στικούδη την Παρασκευή είχε τα γενέθλιά της και οι στενοί της συνεργάτες και φίλοι, όπως ο Jim Βαρούνης φυσικά το γνώριζαν και δεν θα άφηναν να περάσει έτσι αυτό.

Καθώς το γύρισμα κρατάει μέχρι πολύ αργά το βράδυ αποφάσισαν να κάνουν μια έκπληξη στην Κατερίνα που σίγουρα περίμενε από αυτούς κάτι, αλλά τη μέρα των γενεθλίων της, όχι με το που μπήκε η 16η Απριλίου.

Γι' αυτό και για να πετύχει η έκπληξη δεν έφεραν τούρτα αλλά έφτιαξαν με κεκάκια σοκολάτας μια αυτοσχέδια τούρτα (μην δει η Κατερίνα να μεταφέρουν κουτιά) και έβαλαν στο κόλπο και τους συμπαίχτες της στο YFSF All Star.

Ο Θανάσης Αλευράς μάλιστα ανέλαβε να βρει κερί που τελικά ήταν μεγάλο και το έκοψαν και περίπου 20 λεπτά μετά τις 12 ξαφνικά όλοι οι συμμετέχοντες άρχισαν ννα της τραγουδούν "Να ζήσεις Κατερίνα και χρόνια πολλά" ενώ ο Jim Βαρούνης εμφανιζόταν από τα παρασκήνια με την αυτοσχέδια τούρτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved