Αγνώριστη η Σοφία Μουτίδου! Η αλλαγή στα μαλλιά και τα κιλά που έχασε μέσα στην καραντίνα
Showbiz

Αγνώριστη η Σοφία Μουτίδου! Η αλλαγή στα μαλλιά και τα κιλά που έχασε μέσα στην καραντίνα

Η Σοφία Μουτίδου μας άφησε άφωνους με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Έχοντας αλλάξει το πρόγραμμα της διατροφής της και μπαίνοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής η Σοφία Μουτίδου έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, την είδαμε το μεσημέρι της Παρασκευής (16-04) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και πάθαμε σοκ με την αλλαγή της.

Εκτός από γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά κιλά μέσα στο διάστημα της καραντίνας έκανε και μια αλλαγή μεγάλη στα μαλλιά της αφού πρόσθεσε εξτένσιον.

«Κάνω πάρα πολύ καιρό διατροφή, θυμάμαι μια φορά που σε είχα δει και είχες χάσει τα άπειρα κιλά και μου είπες προσπαθώ από παντού. Αυτό κάνω και εγώ, παιδιά κατέληξα σε κάτι πολύ σοβαρό ο χοντρός ο άνθρωπος δεν ξέρω πότε ευχαριστιέται μόνο όταν τρώει, μετά έχει ενοχές. Είναι για όλη την ζωή αυτό το πράγμα δεν τελειώνει», δήλωσε. Η ηθοποιός πριν από καιρό είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube για το «πώς ξεφορτώθηκε τα κιλά».

Η απόφασή της να μιλήσει για το θέμα αυτό, προέκυψε, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεό της, από τις πολλές απορίες που έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Εξήγησε λοιπόν ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή ενώ μάλιστα δεν ανεβαίνει πλέον στη ζυγαριά.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είχε πει μεταξύ άλλων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved